Gázszerelő szakembereinkre bármikor számíthatsz Budapesten és Pest megyében!

Gázszerelő szakembereinkre bármikor számíthatsz Budapesten és Pest megyében!

A vezetékes gáz napjainkban az egyik legalapvetőbb közműszolgáltatás, szinte minden háztartás rá van csatlakozva a hálózatra, legyen szó akár családi házról, akár lakásról.

Főzünk, fűzünk, tisztálkodunk a felhasználásával, éppen ezért olyan kellemetlen, ha akár csak egy rövidebb időszakra is le kell róla mondanunk.

Márpedig ilyen bármikor előfordulhat akár Nálad is, hiszen akármikor hozhatja úgy az élet, hogy műszaki hiba, nem várt átalakítás, egy készülék cseréje akadályozza a normális napi életedet – melynek része a gáz is.

Mi hát ilyenkor a megoldás?

Szükséged van egy tapasztalattal és szaktudással rendelkező, rátermett gázszerelőre, aki a lehető leghamarabb elhárítja a felmerült bajt.

Csakhogy ilyet nem mindig olyan könnyű találni, és ha sikerül is kihívni valakit, a legkevésbé sem garantált, hogy tud is segíteni!

Éppen ezért azt javasoljuk: ha gázszerelő szakemberre van szükséged Budapesten vagy Pest megyében, hívj minket bármikor, vagy kérj visszahívást!

Rögtön el is mondjuk, miért!

Neked is egy képzett gázszerelőre van szükséged?

Olyan helyzet állt elő nálad, ami mielőbbi szakszerű beavatkozást igényel, mármint egy gázszerelő részéről?

Például ki kellene cserélni egy gázüzemű háztartási készüléket, úgy, hogy azzal a későbbiekben se legyen semmilyen probléma?

Vagy elromlott egy berendezés, és meg kellene nézni, ugyanis addig nem tudsz főzni, fűteni, mosakodni?

Netán szeretnéd átalakíttatni, vagy valamilyen hiba miatt megjavíttatni a gázvezeték-rendszer otthonodban?

Bármi legyen is a gond, sosem hátrány, ha van egy olyan gázszerelő, akit azonnal felhívhatsz!

Mert bizony egyáltalán nem mindegy, hogy mennyit kell várnod a gázzal kapcsolatos probléma megoldásával – különösen az őszi-téli napokon, mikor jóval nagyobb szükség lenne rá.

Azonban valószínűleg Te sem szeretnéd, ha feleslegesen hívnál ki valakit, mert kiderül, hogy nem is ért az adott feladathoz, nemde?

Szerencsére ez a helyzet kétféleképpen is elkerülhető: ha tudod, melyik specialistát kell hívnod, vagy ha rögtön minket keresel fel, hiszen mi minden gázos gondot tudunk orvosolni!

Hogy értjük azt, hogy nem mindegy, kit hívunk ki?

Hogy értjük azt, hogy nem mindegy, kit hívunk ki?

Kevéssé közismert tény, de a vezetékes földgázzal kapcsolatosan két külön szakma is létezik: a gázszerelő és a gázkészülék szerelő.

Mi a különbség? – kérdezhetnéd, hiszen a legtöbb esetben nincs ebből probléma.

Ez valóban így van, azonban előfordulhat, hogy egyik-másik szakember, aki például nagyon otthonosan mozog a gázkészülékek világában, nem vállal gázszerelői feladatokat, és fordítva is lehetséges.

A gázszerelő tehát a gázvezetékekkel, gázcsövekkel, azok kiépítésével és átalakításával, valamint a készülékek szakszerű bekötésével foglalkozik.

Ezzel szemben a gázkészülék szerelő magukat a berendezéseket javítja és tartja karban, továbbá a ki- és bekötést ők is el szokták végezni.

Ahogyan már hangsúlyoztuk, minket bármelyik problémakörben értesíthetsz, csupán arra hívnánk fel a figyelmedet ezzel kapcsolatban, hogy a mi csapatunknak se mindegy, mire készüljön a kiszálláskor.

Hogyan állapíthatod ezt meg?

Máris elmondjuk!

Ezekkel a gázszerelő feladatokkal kereshetsz minket bátran!

Ezekkel a gázszerelő feladatokkal kereshetsz minket bátran!

Mint említettük, ha gázszerelő szakember segítségére van szükséged, mert a gázcsövekkel, gázvezetékekkel kapcsolatos munka merült fel nálad, minket a nap bármely szakában kereshetsz, vagy kérhetsz tőlünk visszahívást az adatlap segítségével!

Semmiképp se javasoljuk, hogy akár csak a legkevésbé is önállósítsd magad, és saját kezűleg állj neki megcsinálni az ilyesmit, ha nem rendelkezel a megfelelő szakképesítéssel, eszközökkel és gyakorlattal!

Feltétlenül fordulj hozzánk, hiszen nyugodtan ránk bízhatsz olyan munkálatokat, mint

  • a gázcsövek cseréje, javítása, átalakítása,
  • új ingatlan esetén a teljes belső gázhálózat kiépítése,
  • gázkészülékek szakszerű be- és kikötése,
  • gázóra javítása, cseréje.

Azaz lényegében bármiben a rendelkezésedre állunk, ami gázvezetékekkel kapcsolatos – több mint három évtizede foglalkozunk ilyesmivel, nemigen érhetnek már meglepetések.

Ha mégis, akkor sincs gond, hiszen erre való a szakmai felkészültség és a problémamegoldás képessége!

Munkatársaink egyikben sem szenvednek hiányt.

Gázkészülékeiddel sem hagyunk magadra!

Gázkészülékeiddel sem hagyunk magadra!

Abban az esetben sem kell másik céget keresned, ha valamilyen gázkészülékkel akadt gondod, hiszen e téren is abszolúte jártasak vagyunk.

Sőt, mivel ez a gyakoribb eset, miért is ne foglalkoznánk vele, nem igaz?

Kollégáink igen felkészültek szinte az összes gyártó termékei kapcsán, emellett folyamatosan továbbképzéseken vesznek részt, hogy továbbra is naprakészek maradjanak.

Így nem érheti őket meglepetésként a nálad felbukkanó műszaki hiba sem!

Ne habozz hát felvenni velünk a kapcsolatot, ha a gázkészülékkel van gond, legyen szó akár kazánról, bojlerről, konvektorról vagy tűzhelyről!

  • Nem kapcsol be a készülék, vagy csak nagyon nehezen?
  • Egyáltalán nem úgy teljesít, ahogyan kellene?
  • Furcsa hangokat ad ki?
  • Vagy a kezelőpanel jelez valamilyen hibát?

Semmi ok a pánikra, hiszen mi lehetőség szerint a leghamarabb kiszállunk hozzád, megnézzük mi a gond, és ha lehetséges, azonnal meg is javítjuk!

Amiatt se kell aggódnod, ha esetleg be kell szerezni valamilyen alkatrészt, ugyanis ezt is ránk bízhatod!

A garancia miatt sem kell, hogy fájjon a fejed!

A garancia miatt sem kell, hogy fájjon a fejed!

Mi nem az a cég vagyunk, akiknek csak addig vagy fontos, amíg be nem zárod mögöttünk a bejárati ajtót.

Az általunk elvégzett szerelési munkákra garanciát vállalunk, melyet akár meg is hosszabbíthatsz – ezzel garantáljuk a kitűnő eredményt, elvégre nekünk sem áll érdekünkben újra és újra kimenni ugyanoda.

Ha tehát a távozásunkat követően ismét jelentkezne ugyanaz a meghibásodás, csak kapcsolatba kell lépned velünk, és mi díjmentesen visszatérünk és helyrehozzuk, ami elmaradt!

Gázkészülékek, amikkel a legtöbbet foglalkozunk:

Ariston kazán >>>

Az Ariston az egyik legismertebb márkanév Európában, ha fűtési-és vízmelegítőrendszerekről van szó. Itt megtudhatod, hogy mi a titka az Ariston kazánok népszerűségének!

D-ÉG >>>

A D-ÉG kazánok nagyon sokáig és nagyon kiszámíthatóan működtek, de sajnos eljár felettük az idő. Tudd meg, mik a lehetőségek, ha ilyen gyártmányú készüléked elromlik!

Bosch kazán >>>

A Bosch egy mindenki által ismert és kedvelt márka, kazánjaik világhírűek. Ha Neked is ilyened van, és javításra, ellenőrzésre szorulna, számíthatsz a segítségünkre!

FÉG >>>

A FÉG egy legendás név idehaza a gázkészülékek között. Azonban a régi darabok fölött már igencsak eljárt az idő. Tudj meg többet, és keress minket, ha szakértő segítség kell!

Biasi Turbo >>>

A Biasi Turbo kazánok népszerűek és biztonságosak, nem véletlenül keresik őket ilyen sokan. Ha javítani, ellenőrizni vagy beszerelni kellene, hívj minket!

Junkers >>>

A Junkers kazánok precízen és megbízhatóan működnek, azonban ezekkel is akadhat probléma. Ha szerelőt keresel Junkers kazánodhoz, hívj minket!

Vaillant kazán >>>

A Vaillant egy igen ismert és sokak által választott márka, köszönhetően a kimagasló minőségnek. Ha Vaillant kazánhoz keresel szakembert, hozzánk fordulhatsz!

Wolf kazán >>>

A Wolf kazánok valóban a gázkészülék-technológia csúcsát jelentik, minden tekintetben. Bízd ránk Wolf kazánodat, és biztos lehetsz a megbízható működésében!

Kazán szerelés >>>

Ha kazán szerelésről van szó, feltétlenül bízd a dolgot ránk, profikra! Ne kockáztass feleslegesen! Keress minket bátran, vagy kérj tőlünk visszahívást!

Hajdu kazán >>>

A Hajdu az egyik legnépszerűbb márka Magyarországon, ha vízmelegítésről vagy fűtéstechnikáról van szó. Cikkünkben megismerheted a Hajdu kazánok előnyeit!

Buderus kazán >>>

A kimagasló színvonalú Buderus kazánok rendkívül jó megítélésnek örvendenek. Ebben a cikkben összegyűjtöttük neked, hogy mit érdemes tudni erről!

Keresd gázszerelő, gázkészülék szerelő kollégáinkat!

Bojler szerelés, javítás >>>

A bojler olyan népszerű vízmelegítő eszköz, amelyet joggal tartanak megbízhatónak. Összegyűjtöttünk neked néhány információt arról, hogy mit tehetsz, ha mégis elromolna.

Gáztűzhely szerelő >>>

A gáztűzhely alkalmazása számos előnnyel bír, azonban veszélyes helyzetbe is sodorhat minket. Összegyűjtöttük, hogy miben segíthet egy gáztűzhely szerelő üzemzavar esetén!

Kombi kazán >>>

A kombi kazánok kettős funkciójának köszönhetően megspórolhatod a bojler, vagy egyéb vízmelegítő adta plusz kiadásokat. Hívj minket, ha ilyen készülékkel van gondod!

Kazán csere>>>

Egy kazán cseréje szakértelmet és megfelelő eszközöket igénylő művelet, minden esetben bízd képzett gázszerelőre! Tudj meg többet, és hívj minket, ha szükség van rá!

Kondenzációs kazán>>>

Kondenzációs kazánod bekötésére, cseréjére, vagy éppen javítására lenne szükséged? Hívj minket bármikor, hogy szakértelmünkkel a segítségedre lehessünk!

Gázkonvektor csere, javítás, karbantartás>>>

Ha gázkonvektor cseréjéről, javításáról, karbantartásáról van szó, mindenképpen fordulj hozzánk, profikhoz! Ha hatékony munkát vársz, hívj minket!

Gázbojler szerelő>>>

A gázbojler egy jól bevált, gazdaságosan üzemeltethető vízmelegítő eszköz, azonban hozzáértő szerelőt igényel. Tudj meg többet, és hívj minket bátran!

Ha profi gázszerelőre van szükséged, Budapestről és Pest megyéből bármikor kereshetsz minket!

Gázzal kapcsolatos gondok támadtak az otthonodban, például átalakítasz, és kellene egy rátermett gázszerelő, aki elvégzi a szükséges munkálatokat?

Vagy lecserélnél egy elavult készüléket, és ehhez kellene egy képzett és alapos csapat?

Netán betegeskedik egy gázkészüléked, és szeretnéd valakivel megnézetni?

Bármi legyen is a helyzet, ügyfélszolgálatunkat a hét minden napján keresheted!

Ha pedig nincs időd, nem érsz el minket vagy nem olyan sürgős a dolog, bármikor kérhetsz visszahívást az oldalunkon található adatlap kitöltésével!

Ne bízd a dolgot a vakszerencsére, inkább fordulj hozzánk, tapasztalt profikhoz!

Kérj visszahívást itt!