Hajdu kazán az otthon melegéért

Hajdu kazán az otthon melegéért

A Hajdu kazánok rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek hazánkban.

A Hajdúsági Ipari Rt. már az ’50-es évek óta biztosít vízmelegítő-és fűtéstechnikai eszközöket a magyarországi otthonok számára.

Persze ekkoriban még elsősorban hadiipari termékekkel foglalkoztak, és csak később tértek át a háztartási gépek készítésére és árusítására.

A márka közkedveltségének oka feltehetően annak köszönhető, hogy csakis kizárólag itthon készült termékeket gyártanak, ezáltal könnyen juthatunk alkatrészekhez, ha javításra lenne szükség.

Furcsa módon a Hajdu márka egészen sokáig nem dobott piacra semmiféle kazánt: a kondenzációs szerkezetek gyártósorra helyezését csak 2008-ban kezdték meg.

Újonc a kazánok között – többet a Hajdu kazánokról

Sok vállalat már évtizedek óta foglalkozik különféle rendű és rangú kazánok gyártásával, míg a Hajdu valamelyest „friss hús” ezen a piacon.

Mindebből persze véletlenül sem szabad arra következtetnünk, hogy minőségben nem tudná felvenni a versenyt az olasz vagy a német márkák remekeivel.

A Hajdu kondenzációs kazánok megközelítőleg a középmezőnyben foglalnak helyet a rangsorban, ami azt jelenti, hogy ár-érték arányban szélesebb ügyfélkör számára elérhetők, mint pl. egy olasz márkájú csúcsmodell.

A Hajdu termékek tehát megbízhatóak és meglehetősen hosszú élettartamúak lehetnek, kellő figyelem és megfelelő karbantartás mellett.

Amennyiben egy ilyen márkájú kazán mellett teszed le a voksod, nem kell milliókat fizetned ahhoz, hogy egy jól funkcionáló fűtési rendszer tulajdonosa legyél.

Ráadásul – ahogy azt már említettük – az itthoni gyártásnak hála könnyű hozzájutni a szükséges alkatrészekhez, továbbá a szerelésük nem igényel specifikus jártasságot.

A Hajdu kazán esetleges meghibásodásai

A Hajdu kazán esetleges meghibásodásai

Mivel a Hajdu kazánok is éppúgy ember által alkotott szerkezetek, mint bármely más márka gyártmányai, velük is akadhatnak műszaki problémák.

Persze, nem kell ahhoz semmilyen rendkívüli eseménynek bekövetkeznie, hogy üzemzavar lépjen fel: a mindennapos használat éppen elég kockázatos tényező.

Az ellen pedig nem lehet mit tenni, hiszen fűtésre és meleg vízre egyaránt szükségünk van.

Egy bizonyos idő után olyan problémák üthetik fel a fejüket, mint például:

  • gázfúvókák eltömődése, elkoszolódása,
  • a termosztát meghibásodása,
  • programhiba jelentkezése a szabályozóban,
  • gázvezetékrendszer eldugulása.

Mivel a kombi, vagyis a kondenzációs kazánok egyszerre felelnek a fűtésért, továbbá a melegvíz-előállításáért, így a szerkezet meghibásodása esetén mindkettőről le kell mondanod, amíg orvoslásra nem kerül a helyzet.

Üzemzavar esetén hívj profi segítséget!

Probléma van Hajdu kazánoddal?

A megszokottnál jóval lassabban, vagy egyáltalán nem is fűti fel lakásodat?

Netán olyan működési zajjal üzemel, amely azelőtt nem volt rá jellemző?

Mindez feltehetően azt jelzi, hogy kazánod javításra szorul.

Mivel gázkazánok terén is többéves tapasztalattal rendelkezünk, így nyugodtan kereshetsz minket, ha Hajdu, vagy bármilyen más gyártmányú kazánod bedobta volna a törülközőt.

Fordulj hozzánk bizalommal, hogy ismét úgy működhessen, mint új korában!

Kérj visszahívást itt!