Bojler szerelés, javítás szakértő csapattal Budapesten és Pest megyében

Bojler szerelés, javítás szakértő csapattal Budapesten és Pest megyében

Nincs is jobb annál, mint mikor egy fagyoskodással töltött hideg, téli nap után beülhetünk egy kád forró vízbe, és végre átmelegíthetjük didergő tagjainkat.

Ez a „jutalom” persze korántsem természetes: melegvíz is szükséges hozzá.

Az egyik legkézenfekvőbb vízmelegítő eszköz a bojler, amely egyszerűsége és megbízhatósága miatt méltán vívta ki magának a népszerűséget a háztartások körében.

Másik szimpatikus jellemvonása még a bojlereknek, hogy a felmelegített víz tárolását is lehetővé teszik, annak hevítésén túl.

Ez még nem minden: a hőszigetelt tartály bármikor hozzáférhetővé teszi számunkra a kívánt mennyiségű melegvíz felhasználását, vagyis pl. áramszünet esetén is nyugodtan nekiláthatunk a tisztálkodásnak, persze csak ha nem bánjuk, hogy a sötétben kell kutakodnunk a tusfürdős flakonok után.

Bojler-variációk

A bojlerek családfája voltaképpen két fő ágra válik szét: a vízmelegítés módja alapján megkülönböztethetünk egymástól gáz-, illetve villanybojlereket.

Ahogy az a nevéből is látszik, a gázbojler fosszilis energiahordozóval működik: a legtöbb esetben vezetékes gáz égetésével képes felmelegíteni a tartályban lévő víztömeget.

Az elektromos bojlerekkel ellentétben azonban a gázbojlerek – a keletkező égéstermékek miatt – nem funkcionálhatnak kivezető rendszer nélkül: feltétlenül kéményhez kell őket kötni.

Emiatt elmondható, hogy a villanybojler valamennyivel több előnnyel rendelkező technológia, mint elődje: elektromos módon, égéstermék kibocsátása nélkül melegíti fel számunkra a vizet.

Mindemellett, kevésbé hangos és jóval környezetbarátabb, mint a gázbojlerek, bár ez sajnos nem jelenti azt, hogy ne romolhatnának el, amikor úgy tartja kedvük.

Milyen problémák üthetik fel fejüket?

Milyen problémák üthetik fel fejüket?

Azért ruháztál be villanybojlerbe, mert azt hallottad, hogy sokkal megbízhatóbbak a gázbojlereknél?

Teljes mértékben nyugodt voltál efelől, hiszen a „megbízható” már szinte azt jelenti, hogy elromolhatatlan?

A hibajelző váratlanul mégis elkezdett jelezni, és kénytelen vagy hideg vízzel zuhanyozni?

Akkor valószínűleg valamilyen elektronikai meghibásodással lehet dolgod: gond lehet pl. a kapcsolóval, vagy a termosztáttal is.

Ha pedig gázbojler-tulajdonos vagy, akkor olyan problémákkal találhatod szembe magad, mint pl. a fúvókák elkoszolódása, vagy egy bekrepált szikragyújtó.

Nem is beszélve a vízkövesedés veszélyéről, amely mindkét típusú bojler teljesítményének jelentős leromlását eredményezheti.

Bármilyen súlyosnak hangzanak az imént felsorolt meghibásodási lehetőségek, nincs olyan gond, amit munkatársaink ne tudnának orvosolni!

Bojler szerelés, javítás Budapesten és Pest megyében

Mit tehetsz, hogyha a bojler bedobja a törülközőt?

Tulajdonképpen nem sok opció közül választhatsz: ki-be kapcsolgathatod a gépezetet, reménykedve abban, hogy ettől hirtelen megjavul, vagy pedig fordulhatsz szakszerű segítségért is.

Hacsak nem szeretnéd a testi épségedet kockáztatni a kapcsoló kitartó piszkálásával, vagy merész szerelő mozdulatokkal, akkor hívj minket bizalommal!

Nagy szakmai múlttal rendelkező munkatársaink minél előbb felveszik veled a kapcsolatot, majd pedig rövid időn belül hozzá is látnak a hibaelhárításhoz.

Ha bojler szerelés, javítás, vagy szimplán csak ellenőrzés igénye merülne fel benned, profi csapatunkra bármikor számíthatsz!

Kérj visszahívást itt!