Bosch kazán – bízd ránk készüléked karbantartását, javítását, beszerelését!

Bosch kazán – bízd ránk készüléked karbantartását, javítását, beszerelését!

A Bosch márkanevet valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen Európa egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb műszaki gyártója.

A szerszámgépektől kezdve a háztartási berendezéseken át a kazánokig rengeteg mindent megtalálunk a repertoárjukban, és bár termékeik nem az olcsó kategóriát képviselik, minőségben és megbízhatóságban kevés hasonlót találunk.

A Bosch gyártmányú gázkazánok egyértelműen a piac felső-közép és felső kategóriáit erősítik, melyekre megfelelő odafigyeléssel akár 15-20 évig is számíthatunk.

Viszont a hangsúly az odafigyelésen, illetve a karbantartáson van, hiszen e készülékek sem mentesek a meghibásodásoktól, időnként szükség lehet szakember általi beavatkozásra a további üzemelés érdekében.

Szerencsére minket bármikor hívhatsz Budapestről és Pest megyéből Bosch kazánodhoz, hiszen munkatársaink nagy gyakorlattal és szakértelemmel szállnak ki hozzád, hogy elhárítsanak bármilyen bajt!

Mi hibásodhatott meg Bosch kazánodban?

Egy Bosch kazánra ugyanazok a veszélyek leselkednek, mint bármelyik másik gyártó által készítettre; nem mondhatjuk, hogy vannak tipikus hibák, melyek fenyegetik.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne kellene vigyázni rá, és rendszeresen, legalább évente egyszer ellenőriztetni!

Így kiszűrhetőek azok a meghibásodások, melyek általánosságban fenyegetnek, többek között

  • a vízkövesedés, és az alkatrészek vízkő miatti elhasználódása,
  • a korom és a kosz lerakódása, dugulásveszély,
  • elektromos hibák akár a hőfokszabályozóban, akár a vezérlőpanelben, szikráztatóban,
  • valamint az alkatrészek kopását és a tűztér állapotát is érdemes rendszeresen felmérni.

Ha mindezekre ügyelsz, és még a fűtés szezon kezdete előtt átnézeted egy szakemberrel Bosch kazánodat, biztosra veheted, hogy sokáig fog szolgálni téged.

Szerencsére az ilyen gyártmányú készülékekhez elég könnyen lehet alkatrészeket szerezni, ránk pedig bármikor számíthatsz mind az ellenőrzésben, mind pedig a karbantartásban, javításban!

Ne próbáld saját magad végezni a karbantartást!

Ne próbáld saját magad végezni a karbantartást!

Akárcsak más gázkészülékek és kazánok esetén, úgy a Bosch gyártmányúaknál sem ajánlott képzettség és gyakorlat nélkül bármilyen javítási munkát végezni.

Ennek több oka is van, melyek közül a legfőbb a baleset- és életveszély, amit a hozzá nem értő babrálás jelent.

Valószínűleg Te is tudod, hogy a vezetékes földgáz fokozottan tűz- és robbanásveszélyes, és nem szeretnéd levegőbe repíteni a házadat, lakásodat saját magaddal együtt.

Bármennyire sokkolóan hangzik is, ez a szomorú igazság.

Emellett a készülék garanciáját is elbukhatod, ha nem tudod igazolni, hogy nem szakember nyúlt hozzá, tehát már csak a kazán szempontjából is megéri minket hívnod, ha valami gond adódott.

Hidd el, mi gyorsan és hatékonyan elvégezzük a szükséges javításokat, és ha valamilyen alkatrészt be is kell hozzá szerezni, számíthatsz rá, hogy új időpontban visszatérünk!

Hívj minket, ha jó kezekben szeretnéd tudni Bosch kazánodat!

Bosch gyártmányú kazánod javításra, szerelésre, ellenőrzésre szorul?

Vagy a régi készülékedet szeretnéd lecserélni egy vadonatújra?

Bármi legyen is a helyzet, hozzánk a hét bármelyik napján fordulhatsz Budapestről és Pest megyéből – házhoz megyünk a segítséggel!

Éppen nincs időd telefonálni, vagy nem annyira sürgős a helyzet?

Ebben az esetben kérhetsz tőlünk visszahívást az adatlap kitöltésével!

Ne halogasd a dolgot, hívj minket, és Bosch kazánod ügye profi kezekbe kerül!

Kérj visszahívást itt!