Fűtésszerelő gyors kiszállással, nagy szakértelemmel a fővárosban és egész Pest megyében

Fűtésszerelő gyors kiszállással, nagy szakértelemmel a fővárosban és egész Pest megyében

Sokunk egyik legrosszabb rémálma, hogy egy csípős, hideg téli napon hideg lakásra, nem működő fűtésre érünk haza.

Vagy a hűvös éjszakák beköszöntével kicsit felmelegítenénk otthonunkat, de nem kapcsol be a fűtésrendszer, és semmi jelét nem adja annak, hogy hajlandó lenne együttműködni.

Ezek egyértelműen olyan esetek, amik fűtésszerelőért kiáltanak – vagy mégse feltétlenül?

Mi van akkor, ha nem is a fűtéssel, hanem a kazánnal van probléma?

Honnan tudhatod, hogy esetleg hol keresendő a hiba, és így elkerülheted, hogy feleslegesen hívj ki egy nem megfelelő szakembert?

Ez utóbbira van egy remek tippünk: mindenképpen minket hívj fel, hiszen a mi szakembereink bármilyen fűtéssel kapcsolatos problémát képesek elhárítani – csakhogy nekik se mindegy, mire készüljenek!

Mindezekben, és sok más egyébben szeretnénk most segítséget nyújtani, így számodra sem lesz kétséges, hogy ha budapesti vagy pest megyei otthonodban fűtésszerelőre lenne szükséged, hozzánk fordulsz majd!

A fűtésrendszerről – dióhéjban

A fűtésrendszerről – dióhéjban

Azzal valószínűleg Te magad is tisztában vagy, hogy a központi fűtésrendszer otthonod egyik legfontosabb felszerelése, mely nélkül ugyancsak szenvedős lenne kihúzni az év nagyobbik részét.

Viszont számba vetted már valaha is, mennyi különböző elemből áll össze?

Elvégre itt valóban egy komplex, számos összetevőből álló rendszerről beszélünk, ami ideális esetben az egész otthonodat képes kellemes melegen tartani – és itt a fenntartáson külön hangsúly van.

Amiből tehát egy központi fűtés összeáll, az nem más, mint

 • a hőtermelő egység (kazán, kandalló, stb.),
 • a keringő vizet szállító csövek,
 • a hőleadást végző radiátorok, padló alatti csőrendszer,
 • és persze a hőfokszabályozó.

Mindezek együtt tesznek ki egy fűtésrendszert, és bármelyikben keletkezik is a hiba, az mielőbbi orvoslást igényel.

Azonban korántsem mindegy, hogy milyen szakember telefonszámát tárcsázod, ugyanis akár csúnya ráfizetés is lehet a vége!

Miért számít, hogy hol történt a meghibásodás?

Miért számít, hogy hol történt a meghibásodás?

Habár úgy tűnhet, hogy az egész rendszerért egységesen egy szakember felel, ez sajnos nem igaz.

Van ugyanis olyan eleme a fűtésnek, melyhez nem fűtésszerelő szakemberre van szükség, hanem gázkészülék szerelőre, ez pedig nem más, mint maga a gázkazán.

Tény, hogy sok vállalkozás, köztük mi is, van olyan felkészült, hogy egy fedél alatt megfér mindkét szakképzettség, ám ez nem törvényszerű, éppen ezért, ha a kazánnal van baj, és Te egy kifejezetten fűtésszereléssel foglalkozó illetőt hívsz ki, könnyen meglehet, hogy csak az időddel és a kiszállási díjjal leszel szegényebb, de a baj nem oldódik meg.

Ezt pedig vélhetően nem szeretnéd, lévén a lakás továbbra is fűtetlen, éppen ezért hadd segítsünk pár tippel, hogy mely esetekben lehet valóban a fűtésrendszer a ludas, és mikor gyanakodj inkább a kazánra!

Így állapítsd meg, hol keresendő a hiba!

Így állapítsd meg, hol keresendő a hiba!

Természetesen nem várja el tőled senki, hogy bármiféle szakképesítés és tudás nélkül meg tudd állapítani, hol és milyen hiba keletkezett a fűtésrendszerben.

Ellenben vannak olyan jelek, amelyek egyértelműen utalhatnak arra, voltaképpen melyik részen keresendő a baj, és így a szakemberek is be tudják határolni, mire készüljenek.

Nem mindegy ugyanis, hogy gázkészülék szereléséhez szükséges felszerelést és alkatrészeket vigyenek-e magukkal, vagy inkább fűtésszereléshez szerelkezzenek fel.

Vegyük hát át ezeket a tipikus jeleket!

Gyanús, hogy a fűtésrendszerben kell a bajt keresni, ha

 • a radiátorok csak részben melegszenek fel,
 • valamelyik radiátor felmelegszik, egy másik viszont nem,
 • ha folyamatosan szökik a rendszerből a víznyomás,
 • illetve ha csöpögést, víztócsát találsz a csövek, radiátorok közelében.

Ezzel szemben a kazánnal, netán a termosztáttal lehet probléma, ha

 • a készülék nehezen vagy egyáltalán nem kapcsolódik be,
 • működik ugyan, de nem úgy, ahogy kellene,
 • nem indul meg a víz keringése,
 • vagy a kezelőpanel egyértelműen hibát jelez.

Új fűtésrendszer kiépítését is nyugodtan ránk bízhatod!

Új fűtésrendszer kiépítését is nyugodtan ránk bízhatod!

Természetesen nem csak hibák miatt érdemes, sőt, szükséges fűtésszerelő segítségét kérni, hanem akkor is, ha a terv a korszerűsítés.

A központi fűtés az egyik legkényelmesebb módja az otthonod melegítésének, érthető tehát, ha erre szeretnél váltani valami kevésbé gazdaságos, elavultabb módszerről.

Azonban ahhoz, hogy a központi fűtés maradéktalanul képes legyen ellátni a feladatát, mindenképpen szakértőre lesz szükség, hiszen

 • nem mindegy a kifűtendő légköbméterek mennyisége,
 • a csőrendszer belekalkulált lejtése,
 • a beépítendő kazán vagy más készülék teljesítménye,
 • a termosztát szakszerű elhelyezése,
 • hogy a kivitelezés minőségét már ne is említsük.

Legyen szó akár radiátoros, akár padlófűtésről, vagy bármilyen más központi fűtési rendszerről, mindenképpen tartsd szem előtt, hogy itt nyomás alatt lévő, igen meleg vízről van szó, tehát nem szabad megelégedni a félmegoldásokkal!

Minden illesztésnek, tömítésnek tökéletesnek kell lennie annak érdekében, hogy a dolog ne legyen balesetveszélyes, illetve ne okozzon kárt a lakásodban.

Ez nem olyasmi, amit videókból is bárki meg tud tanulni.

Fűtésszerelőink állnak rendelkezésedre!

Fűtésszerelő Óbuda >>>

Egy hozzáértő és megbízható fűtésszerelőre bárhol szükség lehet, még Óbudán is. Itt megtudhatod, miért érdemes profikhoz fordulni, ha baj lenne fűtési rendszereddel!

Fűtésszerelő Csepel>>>

Egy hozzáértő, tapasztalt fűtésszerelőre mindenhol szükség lehet, még Csepelen is. Összegyűjtöttük neked, hogy milyen esetekben érdemes profi csapatunkhoz fordulni!

Fűtésszerelő Újpest>>>

Szükséged van egy profi fűtésszerelőre Újpest területén? Hívj minket bizalommal, és szakértő csapatunk Hozzád is kiszáll, hogy elhárítsa a problémát! Bízd ránk a feladatot!

Cirkó szerelő>>>

Fedezd fel a cirkó fűtési rendszerek előnyeit, és ismerd meg a cirkó szerelők szakértelmét. Hívj azonnal, ha probléma merül fel a cirkó fűtés rendszereddel!

Fűtésszerelő Szentendre>>>

Profi fűtésszerelőre Szentendrén is szükség van. Itt megtudhatod, milyen esetekben érdemes szakértő segítséget hívni, hogy megelőzd a nagyobb bajt!

Fűtésszerelő Vác>>>

Vácon élsz és minél előbb szakképzett fűtésszerelő szakemberre lenne szükséged? Csapatunk bármikor a rendelkezésedre áll! Hívj minket akár most!

Termosztát szerelő>>>

Termosztáttal vezérelhető fűtésrendszered van otthonodban vagy ingatlanodban? Mi mind a szerelésében, mind a kicserélésében a segítségedre lehetünk!

Fűtésszerelő Zugló>>>

Egy fűtésszerelő segítségére bármikor szükség lehet, ám nem mindegy, milyen problémához hívod! Hívj minket, ha gyors segítségre van szükséged Zuglóban!

Ha fűtésszerelőre van szükséged Budapesten vagy Pest megyében, hívj minket!

Ha fűtésszerelésről van szó, nálunk nagyon jó helyen jársz, hiszen ez az egyik legfőbb tevékenységünk, és amit már több mint 30 éve űzünk.

Munkatársaink egytől egyik képzett és felkészült szakemberek, akik mindent láttak már, nehéz őket meglepni.

Ha tehát fűtésszerelő szakember keresel, mert

 • elromlott, nehézkesen működik a fűtésed,
 • javíttatni, átalakíttatni, felújíttatni szeretnéd fűtésrendszeredet,
 • vagy új fűtési projektbe szeretnél belekezdeni,

minket a hét bármely napján hívhatsz, és mi házhoz megyünk a megfelelő felkészültséggel!

Sőt, akár visszahívást is kérhetsz tőlünk az adatlap kitöltésével, mi pedig amint lehetséges, felkeresünk és megbeszélhetjük, mi is lenne a feladat!

Keress hát minket bizalommal a fővárosból vagy Pest megyéből akár már ma!

Kérj visszahívást itt!