Buderus kazán javítása, szerelése

Buderus kazán javítása, szerelése

A Buderus kazánok egészen előkelő helyet foglalnak el a különféle fűtési berendezések rangsorában.

A csaknem három évszázados múlttal rendelkező vállalat elsősorban prémium kategóriás készülékeket gyárt, és – úgy látszik – ezt a jó szokást nem is szándékoznak megtörni.

Annak ellenére, hogy a vállalkozás mára a Bosch tulajdonába került, az eredeti márkanév mégis megmaradt.

A márka egyik legfőbb ismertetőjegye a magas színvonal és a megbízhatóság, nem véletlen hát, hogy termékeik ekkora népszerűségnek örvendenek.

Amennyiben egy ilyen felső kategóriás kazánt tudhatsz magadénak, akkor nem lesz újdonság számodra a sok-sok előny, amelyet ez a fajta készülék biztosítani tud.

Ha azonban még nem vagy tulajdonos, de erősen gondolkozol egy Buderus kazán beszerzésén, akkor ez a cikk igazán neked való!

Nézzük, hogy pontosan mit is kell tudni a Buderus kazánokról!

A Buderus kazán előnyei

Akár klasszikus, akár kombi, vagy kondenzációs Buderus kazán mellett tesszük le a voksunkat, a mérnöki precizitásnak, valamint a magas minőségnek köszönhetően, garantáltan meg fog térülni a befektetésünk.

A Buderus kazánokra ugyanis nagyszerű hatásfok és pénztárcabarát üzemeltetés jellemző, így akár 25 évig is „elélnek”, főként, ha rendszeresen gondoskodunk karbantartásáról.

A kitűnő teljesítmény és a stabil működés mellett olyan pozitív jellemvonásai vannak még a Buderus készülékeknek, mint:

  • egyszerűen beállítható hőfokszabályozó
  • könnyedén használható kezelőpanel
  • alacsony zajszint
  • elenyésző károsanyag-kibocsájtás

Bár a külsőség nem elsődleges szempont, mégis érdemes megjegyezni, hogy a Buderus kazánok megjelenésben és formatervezésben rendkívül letisztultak, ezáltal pedig jól „beleolvadnak” környezetükbe.

Amennyiben szeretnél egy német precizitással tervezett, megbízhatóan működő kazán tulajdonosa lenni, akkor egy Buderus készülék nagyszerű választás lehet számodra!

Csúcskategóriás készülékek

A rengeteg pozitív tulajdonság persze még nem jelenti azt, hogy a Buderus kazánok tökéletesek lennének.

Mint bármi másban, ezekben a készülékekben is fel lehet fedezni olyasvalamit, ami nem felel meg az elképzeléseinknek.

Ilyen például az árfekvés, amely korántsem nevezhető kedvezőnek.

A legolcsóbb Buderus kazánok ára nagyjából 300 ezer forinttól kezdődik, a legdrágábbak pedig már a milliós nagyságrendet is meghaladják.

Ez a magas árfekvés valószínűleg nem csal mosolyt mindenki arcára, arról nem is beszélve, hogy sokkal kevesebb pénzért is egészen jól működő kazánhoz juthatunk.

Prémium kazán, prémium alkatrészek

Az „egészen jó”-ra azonban nem érdemes alapozni: egy gyengébb teljesítményű készüléknek ugyanis jóval több energiát kell felemésztenie ahhoz, hogy ugyanazt a hatást érje el, mint pl. egy Buderus kazán.

A több elhasznált energia pedig egyet jelent a magasabb gázszámlákkal, amely a mai helyzetre való tekintettel, nem igazán kifizetődő.

Ráadásul, egy Buderus kazán akár 5-10 évig is képes zavartalanul működni, míg egy olcsóbb készülékhez sokkal gyakrabban kell szerelőt hívni.

Azt azonban hozzá kell tenni, hogy a Buderus készülékekhez szükséges alkatrészek jóval magasabb áron érhetők el, mint az olcsóbb kazánokhoz valók, ráadásul, az átlagos szerelők nem szívesen foglalkoznak velük.

Buderus kazán meghibásodása esetén hívj minket!

Buderus kazán meghibásodása esetén hívj minket!

A mi szerelőink szerencsére nem az „átlagos” szakemberek csoportjába tartoznak: sokéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött nem rettennek meg egy meghibásodott Buderus kazántól.

Ha azt szeretnéd, hogy a lehető legprofibb javításban legyen része elromlott készülékednek, akkor nincs más dolgod, mint tárcsázni a számunkat, és csapatunk mihamarabb elindul hozzád a segítséggel.

Legyen szó szerelésről, telepítésről, vagy szimpla ellenőrzésről, kollégáink szakértelmére bármikor számíthatsz!

Hívj minket, és Buderus kazánod jobb lesz, mint új korában!

Kérj visszahívást itt!