Gázkonvektor csere, javítás, karbantartás bárhol Budapesten és környékén

Gázkonvektor csere, javítás, karbantartás bárhol Budapesten és környékén

A gázkonvektor vitán felül az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb fűtési módszer volt pár évtizeddel ezelőttig, amikor fokozatosan elkezdte leváltani az egyre többek számára elérhető központi fűtés.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy egy kihalt műfaj lenne, sőt, a mai napig is forgalmaznak új, korszerű, a modern igényeknek megfelelő gázkonvektorokat, hiszen nem mindenki szeretné teljes mértékben lecserélni fűtését.

Az azonban tény, hogy sok lakásban, talán éppen Nálad is, még mindig régebbi vagy viszonylag régebbi készülékek működnek, amik az idő előrehaladtával egyre többször szorulhatnak javításra, karbantartásra, és egy bizonyos pont után cserére.

Ilyen esetekben nagyon jó, ha van egy olyan megbízható gázkészülék szerelő, akivel gyorsan, hatékonyan és biztonságosan el lehet végeztetni a munkát – például mi, akik már több mint három évtizede foglalkozunk többek között ezzel is!

Hívj hát minket bizalommal, ha gázkonvektor javításáról, cseréjéről, karbantartásáról van szó!

Miért szorulhat „ellátásra” egy gázkonvektor?

A gázkonvektorok, akárcsak a többi gázkészülék, nem arra készülnek, hogy az idők végezetéig üzemeljenek, idővel biztos lehetsz benne, hogy kiütközik rajtuk valamilyen technikai hiba.

Jelen esetben beszélhetünk

  • a hőfokszabályozó elromlásáról,
  • a szikráztató meghibásodásáról,
  • a gázfúvókák és az őrláng bekormozódásáról, eltömődéséről,
  • a gázvezetékben kialakuló dugulásról,
  • a kondenzvíz okozta rozsda hatásáról,
  • az égéstér elhasználódásáról, és még hosszasan sorolhatnánk.

Ezek szinte mind-mind olyan problémák, melyekkel óhatatlanul szembesülni fogsz az évek előrehaladtával, még akkor is, ha megcsináltatod az egyébként ajánlott évi egyszeri ellenőriztetést.

És sajnos el fog érkezni az a pont, amikor már jobban jársz, ha lecseréled konvektorodat, mert már nem lesz a javításhoz szükséges alkatrész.

De fel a fejjel, hiszen egy korszerű készülékkel lényegesen hatékonyabban és energiatakarékosabban fogsz majd tudni fűteni!

A javítást, karbantartást, cserét mindig bízd profira!

A javítást, karbantartást, cserét mindig bízd profira!

Minden gázüzemű készülék javítása, ellenőrzése és akár ki- és beszerelése szakértelmet és megfelelő eszközöket kíván, ez mindenki számára nyilvánvaló.

Elég ugyanis egy kis figyelmetlenség ahhoz, hogy jobb esetben helyrehozhatatlan kárt okozz, jelen esetben a konvektorban, rosszabb esetben viszont olyan fenyegetést szabadítsd magadra, amit biztosan nem szeretnél!

Ugyanis ha valami rosszul sül el, és a készülék nem működik megfelelően, annak gázszivárgás, szén-monoxid mérgezés is lehet a vége, ezek pedig köztudottan halálos veszélyek!

Nem véletlen, hogy a gázszerelést, gázkészülék szerelést a szakemberek évekig tanulják, majd utána újabb éveket töltenek a szükséges tapasztalat megszerzésével, hogy utána maguk is teljes biztonsággal tudjanak az ilyesmihez nyúlni.

Ezért javasoljuk Neked is: ha probléma van a gázkonvektoroddal, semmiképp se kezd el vele magad babrálni, feltétlenül keress meg és hívj ki minket, akiknek az ilyesmi rutin feladat!

Gázkonvektor javítás, csere, karbantartás esetén hozzánk mindig fordulhatsz!

Gázkonvektoraid javításra, karbantartásra szorulnának a következő szezon előtt?

Vagy már olyan régiek, hogy inkább lecserélnéd őket?

Bármi legyen is a helyzet, ránk számíthatsz Budapesten és Pest megyében!

Hívj minket bizalommal a hét bármely napján, vagy töltsd ki az adatlapot és kérj tőlünk visszahívást!

Kérj visszahívást itt!