Kazán csere szakszerűen és hatékonyan bárhol a fővárosban és környékén

Kazán csere szakszerűen és hatékonyan bárhol a fővárosban és környékén

A központi fűtés otthonaink egyik fontos rendszere, hiszen ennek köszönhető, hogy nem kell szobánként külön fűtenünk, hanem – ahogy a neve is mutatja – egy központi berendezés automatikusan elvégzi.

Így amiatt sem kell aggódnunk, hogy a hűvös téli napokon arra érünk haza, hogy jéghideg a hálószobánk, vagy bármelyik másik helyiségünk, mivel a termosztát folyamatosan figyeli a belső hőmérséklet alakulását, és ki-be kapcsolja a fűtést aszerint, hogy éppen szükség van-e melegítésre.

Ennek a rendszernek a kazán a „szíve”, itt történik a hőfejlesztés, innen indul újtára a fűtésrendszer csöveiben a felmelegített víz.

Érthető tehát, ha egy esetleges kazán csere érzékenyen érint, hiszen ha a helyzet a fűtési szezon közepén áll elő, akkor minél gyorsabb megoldást szeretnél.

De ne aggódj, több mint 30 éve vagyunk jelen a víz-, gáz- és fűtésszerelésben, és ha minket hívsz, a Te kazánodat is kicseréljük gyorsan és hatékonyan!

Mitől hibásodhat meg annyira a kazán, hogy cserélni kell?

A modern gázkazánok többségükben hatékonyan és gazdaságosan működnek, köszönhetően a fejlett technológiának, amivel készülnek.

Egy minőségi központi kazán, ha vigyáznak rá, és rendszeresen ellenőriztetik, karbantartják, 15-20 évig is működhet, azaz itt egy hosszú távú befektetésről van szó, rendszeres ráfordítással – de a kényelemnek ez az ára.

És pontosan az idő az, ami miatt sokszor már nem lehet vagy nem érdemes egy kazánt megjavítani, hanem le kell cserélni.

A régi darabokhoz, melyek már leszolgálták a maguk idejét, sokszor nagyon nehéz, vagy éppenséggel lehetetlen alkatrészt szerezni, ráadásul, még ha lenne is lehetőség javításra, a hatékonyságuk már a közelében sincs az újaknak.

Ettől függetlenül egy újabb készülék is meghibásodhat annyira, hogy nem lehetséges a helyreállítás, például fizikai sérülés miatt, de szerencsére ezek nem gyakori esetek.

Kazán cseréhez mindig hívj képzett szakembert!

Kazán cseréhez mindig hívj képzett szakembert!

Egy kazán lecserélését semmiképp sem szabad saját magadnak végezni, feltétlenül hívj hozzá szakértő gázszerelőt!

És ennek csupán az egyik oka, hogy akár kárt is tehetsz a készülékben, illetve elveszítheted a garanciát, ha nem engedéllyel rendelkező gázszerelő telepíti és üzemeli be.

A nagyobbik gond, hogy megfelelő képesítés, gyakorlat és eszközök hiányában nem valószínű, hogy kifogástalanul el tudod végezni a cserét, márpedig ha valami veszélyes tud lenni, az a szakszerűtlenül bekötött gázkészülék.

A vezetékes gáz bármilyen apró résen keresztül képes szivárogni, legyen az akár egy elégtelen tömítés vagy egy rosszul feltekert hollandi anya.

Mivel fokozottan tűz- és robbanásveszélyes, így egyáltalán nem érdemes kockáztatnod a saját és mások testi épségét, ingatlanát – bízd a dolgot ránk, és biztos lehetsz benne, hogy minden a legnagyobb rendben lesz!

Hívj minket, ha kazán cseréhez keresel szakembert!

Mint említettük, nagyon hosszú ideje vagyunk a szakmában, munkatársaink egytől-egyig kipróbált szakemberek, akiknek egy kazán csere nem jelent különösebb kihívást, számtalanszor csináltak már ilyesmit.

Ha Budapesten belül bárhol, vagy Pest megye bármelyik településén lenne szükséged ilyesmire, ne habozz hívni minket a hét bármelyik napján!

Esetleg nem annyira sürgős a dolog?

Akkor töltsd ki oldalunkon az adatlapot, és kérj tőlünk visszahívást!

Bízd ránk kazánod cseréjét, és mi gyorsan, szakszerűen és hatékonyan elvégezzük!

Kérj visszahívást itt!