Junkers kazánok szakszerű karbantartása, cseréje, beszerelése Budapesten és környékén

Junkers kazánok szakszerű karbantartása, cseréje, beszerelése Budapesten és környékén

A Junkers név ismerősen csenghet nem csak a gázkészülékek ismerőinek, hanem a haditechnika iránt érdeklődőknek is, azonban ne hagyd, hogy ez megtévesszen!

A Junkers kazánok gyártója nem egyezik meg a repülőgépgyárral, amelyik az egyik fő beszállítója volt a német légierőnek a II. világháború alatt – az a vállalat az 1950-es években megszűnt.

Ezzel ellentétben a Junkers kazánok élnek és virulnak, még ha nem is önállóan, hanem a Bosch csoport tagjaként.

Hogy tisztán lásd a helyzetet: a vállalatóriás magába olvasztotta ugyan a kisebb céget, de a nevet meghagyta, tehát amikor Junkers kazánt vásárolsz, akkor lényegében Bosch készüléket veszel.

Ez alapvetően nem baj, sőt!

A német termékekre jellemző precizitás és megbízható működés ezeknek a gázkészülékeknek az esetén is érvényes, ráadásul nem kell attól tartani, hogy nincs semmilyen támogatás a termékek mögött.

Többek között ezért is keress minket bátran, ha Junkers kazánhoz keresel szakembert!

Miért szeretjük a Junkers kazánokat?

Mint már említettük, a Junkers kazánok, mivel német tervezésűek, igen megbízhatóan és precízen működnek, remek hatékonysággal.

Ha Junkers kazánba fektetsz, biztos lehetsz benne, hogy egy remek készüléked lesz, ami hosszú távon képes lesz biztosítani otthonod melegét.

Emellett az is nagy pozitívum, hogy mivel a Bosch konszern tagja, könnyű beszerezni hozzá az esetlegesen szükséges alkatrészeket, illetve nem kell hosszas küzdelmet folytatni a garancia érvényesítésével.

A szerelése, beszerelése, karbantartása sem egy gigászi feladat, nem szükséges hozzá speciális tudás – ez azonban nem jelenti azt, hogy nem kell hozzá szakember hívni!

Velünk szerencséd van, hiszen munkatársaink egytől-egyig képzett gázkészülék szerelők, nem okozhat nekik gondot a Junkers kazánoddal kapcsolatos semmilyen munkálat.

Amik esetleg problémák lehetnek

Amik esetleg problémák lehetnek

Mindenképpen szót kell ejtenünk azokról a dolgokról is, amik gondot okozhatnak egy Junkers kazán esetén.

Mivel egy korábban önállóan működő, mostanra azonban egy nagyvállalatba olvadt névről beszélünk, előfordulhat, hogy a régebbi készülékek javítása akadályba ütközik.

A Bosch előtti Junkers kazánok, bár egyre ritkábbak, még működnek egynémely háztartásban, csakhogy az ilyen régi berendezésekhez már nemigen találni alkatrészt.

Éppen ezért sok szerelő, amint meghallja, hogy idősebb Junkers kazánról van szó, meg se nézi, csak cserét javasol.

Az újabbakhoz ugyan szinte mindig lehet alkatrészt beszerezni, ám előfordul, hogy ezeknek igen magas az ára, bontott részeket pedig nem feltétlenül lehet találni.

Összességében azonban a Junkers modelleknek nincs semmilyen típusibája, ugyanazok a meghibásodások fordulhatnak elő, mint bármelyik másik gyártó termékeinél.

Junkers kazánod karbantartását, ki- és beszerelését bízd ránk nyugodtan!

Problémád akadt Junkers gyártmányú kazánoddal?

Nehezen, vagy egyáltalán nem kapcsol be, esetleg nem úgy működik, ahogyan kellene?

Ne aggódj, a mi gázkészülék-szerelőinknek nem valószínű, hogy kihívást jelent a megjavítása, lévén mind mesterei a szakmájuknak.

Esetleg új Junkers kazánt szeretnél beszereltetni?

Ilyenkor is számíthatsz csapatunk szakértelmére!

Hívj hát minket a hét bármelyik napján, vagy töltsd ki az adatlapot, és kérj tőlünk visszahívást!

Kérj visszahívást itt!