Biasi Turbo kazán javítása, ellenőrzése, beszerelése Budapesten és vonzáskörzetében

Biasi Turbo kazán javítása, ellenőrzése, beszerelése Budapesten és vonzáskörzetében

Az egyre korszerűbb készülékek egyre modernebb biztonsági funkciókkal is rendelkeznek, és ezalól a gázkészülékek sem képeznek kivételt.

A régebbi gázkazánok még nélkülöztek olyan tulajdonságokat, melyek ma már gyakorlatilag alapnak számítanak, ebből kifolyólag olykor hajlamosak voltak rá, hogy veszélyessé váljanak.

Szerencsére ma már, ha új kazánt vesz az ember, nem kell ettől tartania, például egy Biasi Turbo esetén sem, hiszen rendelkezik a turbó funkcióval, mely adott esetben akár életet is menthet!

Persze ez némi módosítást is igényelhet a kivezető rendszeredben, ha ilyenre szeretnél váltani egy jóval régebbi kazánról, ám megéri, mivel így biztos lehetsz benne, hogy nem kell például szén-monoxid mérgezéstől tartanod.

Ismerd hát meg velünk, miért jó választás egy Biasi Turbo kazán, és miért keress minket bizalommal, ha ilyet szeretnél beszereltetni, javíttatni, ellenőriztetni!

A szén-monoxid nem vicc, komolyan kell venni!

Az égés során keletkező égéstermékek egyik legveszélyesebbike a szén-monoxid, ami a tökéletlen oxidációs folyamat során keletkezik.

Ez a színtelen és szagtalan gáz nehezebb a levegőnél, és hajlamos visszakúszni a különböző réseken, illesztési hibákon, főleg olyankor, ha például magas a külső légnyomás vagy fúj a szél.

A szén-monoxid alattomosan, alulról tölti fel a helyiség légterét, először álmosságot, majd eszméletvesztést, végül az oxigénhiány okozta fulladásos halált okozva.

Főként régi, korszerűtlen, erősen elhasznált fűtőkészülékek esetén kell ettől tartani, melyek egyáltalán nem felelnek már meg a mai előírásoknak, és a sokéves használat is rajtuk hagyta a nyomát.

Azonban egy modern, biztonsági funkciókkal ellátott készüléknél minimalizálva van a szén-monoxid mérgezés esélye.

A Biasi Turbo nem bízza a dolgot a véletlenre!

A Biasi Turbo nem bízza a dolgot a véletlenre!

Mi különbözteti meg a Biasi Turbo készülékeket az átlagtól?

Legfőképpen a turbo funkció, ami egy plusz óvintézkedés az imént felvázolt szén-monoxid mérgezések elkerülése érdekében.

Ennek az a lényege, hogy az égéstér és a kivezető kürtő közé egy ventilátor is be van iktatva, ami szó szerint kiszippantja és a külvilágba továbbítja az égéskor keletkező gázokat, minimalizálva ezzel annak az esélyét, hogy azok visszajutnak a szoba légterébe.

Ehhez persze nem elegendő egy egyszerű csőkémény, dupla kürtőre van szükség, ami kétirányú.

A Biasi Turbo kazánok egyébként elérhetőek szimpla és kombi változatban is attól függően, hogy Neked mire van szükséged – csak fűteni szeretnél vele, vagy a használati vizet is ezzel melegítenéd.

Biasi Turbo kazánod javításához, karbantartásához, beszereléséhez hívj minket!

Meglévő Biasi Turbo kazánodat szeretnéd átnézetni, karbantartást végeztetni rajta, netán megjavíttatni?

Vagy régi, korszerűtlen gázkészülékedet szeretnéd egy ilyen modern, biztonságos darabra lecserélni?

Bármi legyen is a célod, Budapesten és környékén számíthatsz a szakértelmünkre!

Sokat látott, szakértő csapatunk gond nélkül elhárítja Biasi Turbo, vagy bármilyen más kazánnal kapcsolatos gondjaidat, keress hát minket bátran, vagy töltsd ki az adatlapot és kérj tűnünk visszahívást!

Kérj visszahívást itt!