Baxi kazán – tudj meg róla többet, és hívd hozzá profi csapatunkat!

Baxi kazán – tudj meg róla többet, és hívd hozzá profi csapatunkat!

Ebben a külsőségekre túlzott figyelmet fordító világban – szerencsére – lehet még találni egy-két dolgot, aminek a külleme nem sokat nyom a latba: ebben a piciny kis halmazban olyan elengedhetetlen tartozékok táboroznak, mint pl. a gázkazánok.

Nem találkoztam még olyan emberrel, aki a megjelenést tette volna meg a legfontosabb kritériummá kazánvásárlás előtt: sokkal nagyobb hangsúlyt kapott az ilyen beszélgetéseknél a megbízhatóság, illetve az egyszerű javíthatóság.

Hogyha Te épp a gázkészülék-vétel cipőjében jársz, és az előbb említett két szempontot meglehetősen fontosnak tartod, akkor a Baxi kazán ideális választás lehet számodra.

A több mint 150 éves múltra visszatekintő olasz cég készülékei ugyanis amellett, hogy minden Uniós előírásnak tökéletesen eleget tesznek, kivételesen letisztultak, és könnyedén szerelhetőek.

Mindezen kívül az sem jelenthet különösebb gondot, hogyha jelenleg nem túl vastag a pénztárcánk: a Baxi kazánok skálája ugyanis az igazán olcsó példányoktól kezdve egészen a drágább darabokig tart.

A Baxi kazánok működése, alkatrészei

Kár, hogy még nem találták fel az időutazást: érdemes lett volna megnézni, ahogy az 1866-ban létrejött Baxendale miként növi ki magát a mai Baxi nevű cégcsoporttá, átlépve 17 ország határát is.

Az Európa harmadik legnagyobb kazángyártójának számító Baxi azért nem hazudtolta meg szülőhazáját: legjelentősebb gyáruk ugyanis Észak-Olaszország, Bassano Del Grappa nevezetű városában lelhető fel, ahol a 15 szimultán működő gyártósornak köszönhetően kevesebb, mint 3 másodpercenként elkészül egy beüzemelésre kész, vadonatúj gázkazán.

Sokan annak is örülünk, ha ennyi idő alatt sikerül a reggeli rohanásban kulcsra zárni az ajtónkat, nemhogy komplett készülékeket kigördíteni.

Ez a felfoghatatlan gyártási sebesség azonban véletlenül sem megy a minőség rovására: a statisztikák alapján átlagosan 1000 értékesített Baxi kazánból mindössze 15 esetben volt szükség garanciális kiszállásra.

Ráadásul, meghibásodás esetén sem kell igazán aggodalmaskodnunk: európai gyártásának köszönhetően ugyanis zökkenőmentesen beszerezhető hozzá minden szükséges alkatrész.

Mit tegyünk, ha meghibásodik a Baxi kazán?

Mit tegyünk, ha meghibásodik a Baxi kazán?

A fentebb taglalt sok-sok pozitív tulajdonság persze még nem teszi tökéletessé ezeket a készülékeket: a Baxi kazánok is éppúgy elromolhatnak, mint bármely más márka gyártmányai.

Ha ez valamiért bekövetkezne, bátran kereshetsz minket: többéves szakmai utunk során már ezernyi Baxi kazánnal volt alkalmunk közelebbről is megismerkedni, így bennünk maximálisan megbízhatsz!

Nem érdemes önjelölt javító munkálatokba kezdeni: az, hogy az olasz cég gyártmányai igen egyszerűek, nem azt jelenti, hogy bárki képes azokat szakszerűen megszerelni.

Fordulj inkább hozzánk, ha a készüléked egyre gyengébb életjeleket adna: a hét bármely napján hívhatsz bennünket bizalommal!

Ne várd meg, amíg egy ártalmatlannak induló meghibásodás életveszélyessé válik, kérj inkább segítséget tőlünk!

Kérj visszahívást itt!