Vízszerelő szakemberre van szükséged? Bízd ránk a dolgot – hívj bátran vagy kérj visszahívást!

Vízszerelő szakemberre van szükséged? Bízd ránk a dolgot – hívj bátran vagy kérj visszahívást!

A vezetékes víz, bármennyire is hozzá vagyunk szokva a meglétéhez, bizony tud galibákat okozni – vélhetően Te magad is ezért vagy itt.

Valamilyen problémád adódott vele, például muszáj kicserélni egy elöregedett csaptelepet, zuhanyzót, kádat?

Vagy csöpögést, szivárgást észleltél?

Netán átalakításban, építkezésben vagy, és szeretnéd, hogy profi kezek végezzék el a vízzel kapcsolatos szerelési munkálatokat?

Esetleg gyanús, hogy csőtörés van valahol, és szükséged lenne pár képzett vízszerelőre, akik felderítik és elhárítják a dolgot?

Legyen bármi is az oka, nálunk nagyon jó helyen jársz, hiszen a vízszerelés az egyik legfőbb tevékenységünk!

Ez olyasmi számunkra, ami semmilyen körülmények között nem jelenthet akadályt, hiszen több mint 30 éve foglalkozunk vele, így valószínűleg a Te problémádhoz is tudunk megoldással szolgálni!

Ismerd meg, mi minden vízzel kapcsolatos feladatot bízhatsz ránk, és hívj minket akár most, vagy kérj visszahívást az adatlap kitöltésével!

Alapnak vesszük, pedig tud fejfájást okozni

Vízre rengeteg mindenhez szükségünk van, kezdve a főzéstől, a mosáson át a tisztálkodásig, hogy a legalapvetőbbet, az ivást már ne is említsük.

Éppen ezért tud nagyon fájó lenni, ha valamilyen hiba miatt elesünk tőle, és pontosan ez az, ami miatt sürgős megoldásra van szükséged!

Ám semmiképp sem érdemes a dolgot elhamarkodni.

Természetesen érthető, ha mihamarabb szeretnéd, hogy a dolgok helyreálljanak, azonban nem szabad, hogy azt jelentse: megpróbálod magad megoldani az otthon található eszközökkel.

Ebből keletkeznek ugyanis a nem túl tartós, sőt, sokszor inkább káros „vészmegoldások”, amik ha beválnak, akár évekkel is késleltethetik a szakember bevonását, holott ez nagyon rossz döntés!

Ugyanis a víz anélkül tud károkat okozni nem csak a Te ingatlanodban, hanem a melletted-alattad lakókéban is, hogy azt egyáltalán észrevennéd.

A vízszerelést minden esetben bízd képzett, gyakorlott szakemberre!

Mi mindenhez hívhatod ki vízszerelő szakembereinket?

Mi mindenhez hívhatod ki vízszerelő szakembereinket?

El is érkeztünk a talán legfontosabb részhez: mégis milyen estek azok, amikor feltétlenül érdemes felkeresned minket, és igénybe venni vízszerelő munkatársaink szolgálatait?

A rövid válasz, ahogy kicsit fentebb is hangsúlyoztuk, az, hogy gyakorlatilag bármikor, amikor vízzel kapcsolatos munkálat merül fel.

Nincs olyan, hogy könnyű, bárki által elvégezhető vízszerelési művelet, tűnjön bármilyen egyszerűnek is.

Hidd el, nem érdemes kockáztatni.

Egy mosdó vagy mosogató alatti hajlékony cső kicserélése is végződhet katasztrófával, pedig „csak” pár hollandi anyát kell ki- és betekerni.

Amikben tehát bármikor számíthatsz ránk:

  • vízvezetékek, vízcsövek cseréje, javítása, kiépítése;
  • csőtörések felkutatása és elhárítása;
  • háztartási gépek, készülékek szakszerű bekötése;
  • mosdó, kád, zuhanyzó, WC, mosogató beépítése, bekötése;
  • csaptelepek, kerti csap kiépítése, cseréje;
  • dugulások szakszerű elhárítása;
  • csatorna, vízelvezető bekötése, kiépítése, javítása.

Tőlünk csak a legjobb minőségre számíthatsz!

Tőlünk csak a legjobb minőségre számíthatsz!

Mi mást is várnál el tőlünk, mint a kifogástalan és megbízható munkát, nem igaz?

Nos, pontosan ez az, amit megkapsz, ha a mi vízszerelőinkre bízod a feladatot.

Munkatársaink egytől-egyig képzett és gyakorlott szakemberek, akik sokéves tapasztalattal a hátuk mögött magabiztosan hárítanak el bármilyen vízzel kapcsolatos meghibásodást.

Sőt, hogy tudásuk naprakész maradjon, folyamatosan továbbképzéseken vesznek részt, így az újabb technológiák sem hozzák őket zavarba.

Csak és kizárólag eredeti, minőségi alkatrészekkel dolgozunk, hiszen ez is az egyik záloga a munkánk eredményének.

Pontosan ezek az okai annak, hogy az általunk elvégzett munkálatokra garanciát vállalunk, melyet igény szerint akár több évre is meg lehet hosszabbítani!

Hiszen nekünk sem áll érdekünkben folyton visszajárni hozzád, éppen ezért törekszünk arra, hogy amivel megbízol, az tökéletesen és maradéktalanul el legyen végezve.

A biztosítóval sem lesz gondod!

A biztosítóval sem lesz gondod!

Ha valami történik akár a vízvezetékkel, akár mással, fennáll az esélye, hogy anyagi kár keletkezik az ingatlanban.

De maga a vízszerelés nem egy olcsó mulatság, éppen ezért sokan a lakásbiztosításuk érvényesítésével szeretnék a keletkezett költségeiket enyhíteni.

Ez azonban csak akkor lehetséges, ha a szerelést végző cég, szakember megfelelő számlát adott a munkáról, más esetben a biztosító el fogja utasítani a kérelmet.

Ha minket választasz, emiatt se kell aggódnod, ugyanis mi minden esetben számlát állítunk ki, amit a biztosítók elfogadnak, így tehát folytatódhat a kárenyhítési eljárás.

Ez akkor lehet különösen hasznos, ha más lakásában is kár keletkezett, hiszen ilyenkor az ő kártalanítása is Téged terhel.

Ha viszont képes vagy érvényesíteni a lakásbiztosításodban foglaltakat, sokkal könnyebb helyzetben vagy, elvégre nem a saját zsebedből kell mindent állni.

Kádfelújítás, szerelés, beépítés

Akril kádak >>>

Az akril kádak kiváló hőszigetelő képességük és rugalmasságuk miatt ideális választás lehetnek új kád vásárlása esetén. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat számodra!

Kádfelújítás >>>

Egy elöregedett fürdőkád hatással lehet tisztálkodási szokásainkra és veszélyeztetheti testi épségünket is. Ezért kérj profi segítséget kádfelújításhoz!

WC szerelés, javítás, csere

Laguna WC tartály javítás, szerelés >>>

A Laguna egy magyar WC tartály márka, amely megfizethető árának és jó minőségének köszönheti hírnevét. Beszereléséhez és javításához kérd a mi segítségünket bármikor!

Darálós WC javítás, szerelés >>>

A darálós WC nagyon hasznos eszköz lehet bizonyos körülmények között. Ám előfordulhat, hogy javításra, szerelésre szorulnak. Tudj meg többet, és hívj ki minket hozzá!

Dömötör WC tartály javítás, szerelés >>>

A Dömötör egy jól ismert és sokak által kedvelt WC tartály márka, és olykor előfordul, hogy javítás, szerelés szükséges. Ilyen esetben ne habozz kapcsolatba lépni velünk!

Fagycsap >>>

Bizonyára Te sem szeretnéd, hogy télen elfagyjon a kerti csapod, csőtörést okozva ezzel, igaz? Ha fagycsap beszereléséhez keresel tapasztalt vízszerelőt, ránk számíthatsz!

Csaptelep csere>>>

Többé nem kell bosszankodnod a csöpögő csaptelep miatt! Olvass tovább, és ismerd meg a csaptelep cseréjének előnyeit otthonodban! Bízd a feladatot képzett csapatunkra!

Mosogató bekötése>>>

Többé nem kell szenvedned a problémás mosogatóval! Engedd, hogy szakértőink segítsenek a bekötésben, és élvezd a problémamentes használatot mindenkor!

Geberit WC tartály javítás>>>

A Geberit WC tartályok népszerűek és nagyon megbízhatóak, de néha javításra szorulhatnak. Ilyenkor keress minket bizalommal, mi pedig elvégezzük a feladatot!

WC tartály szerelés, csere, javítás>>>

A WC tartály egy olyan elem, amely minden háztartásban megtalálható. Ha öblítő tartályod cseréjére vagy javítására van szükség, hívj minket!

Vízszerelőinkre Budapest bármely kerületében és Pest megye bármely településén számíthatsz. Innen hívnak minket a leggyakrabban:

Vízszerelő Gödöllő >>>

Egy hozzáértő, tapasztalt vízszerelőre mindenhol szükség lehet, még Gödöllőn is. Ebben a cikkben összegyűjtöttük neked, hogy milyen esetekben tanácsos szakembert hívnod!

Vízszerelő Vác >>>

A vízszerelés nem mindig olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Ne várd meg, míg súlyosbodik a probléma! Ha vízszerelőt keresel Vácon, minket a hét minden napján hívhatsz!

Vízszerelő Veresegyház >>>

Veresegyházon laksz és vízszerelőre van szükséged, aki szakszerűen és hatékonyan hárítja el vízzel kapcsolatos problémádat? Keress minket bizalommal!

Vízszerelő 17. kerület >>>

Bízd a vízszerelést profi szakemberre a 17. kerületben is! Hívj minket, vagy kérj tőlünk visszahívást, hogy szerelőink a segítségedre siethessenek!

Miért bízd a vízszerelést minden esetben hozzáértő szakemberre?

Miért bízd a vízszerelést minden esetben hozzáértő szakemberre?

Felmerülhet esetleg benned a gondolat, hogy felesleges vízszerelőt hívni, elvégre a feladat egyszerű, Te magad is meg tudnád csinálni.

Azt tanácsoljuk, hogy mérlegelj: megéri-e neked a belé fektetett idő és energia, valamint vállalod-e a kockázatot, hogy esetleg kár keletkezik vagy nem lesz minden tökéletes.

Mert bizony előfordulhat, hogy a megfelelő eszközök és rutin hiányában kárt teszel a berendezésben, csövekben, ilyenkor pedig még költségesebb az utólagos szakszerű javítás.

Arról se feledkezz meg, amit korábban már érintettük: a víz alattomosan, észrevétlenül is képes megrongálni nem csak a Te lakásodat, hanem a körülötted lévőket is.

Plusz mindenképpen megemlítenénk még, hogy a csöpögés, szivárgás sem egészséges, a folyamatos nedvesség, pára kitűnő táptalaja a dohnak és a penésznek, ami nem kifejezetten egészséges.

Ehhez pedig bőségesen elegendő egy nem megfelelően összeszerelt vagy tömített csatlakozás.

Vízszerelő szakemberre van szükséged? Hívj minket bizalommal!

Van egy remek hírünk: Budapesten és Pest megyében bárhová házhoz megyünk, ha vízszerelő szakemberre lenne szükséged!

Bármi legyen is a gond a felsoroltak közül, a mi telefonszámunkat a hét bármelyik napján hívhatod, mi pedig igyekszünk a lehető leghamarabb kimenni hozzád, és megoldani a problémát!

Esetleg várhat még a dolog, vagy éppen nincs alkalmad telefonálgatni?

Akkor sincs gond, ugyanis az adatlap kitöltésével visszahívást is kérhetsz tőlünk!

Ne habozz hát, hanem keress minket így vagy úgy, és bízd rá a vízszerelő feladatokat képzett és tapasztalt szakembereinkre most!

Kérj visszahívást itt!