Gázbojler szerelő a fővárosban és környékén, gyors kiszállással, képzett csapattal

Gázbojler szerelő a fővárosban és környékén, gyors kiszállással, képzett csapattal

Meleg vízre minden háztartásnak szüksége van, éppen ezért alakult úgy, hogy számos vízmelegítési megoldás közül választhatunk.

A legtöbben ma már elektromosan oldják meg a dolgot, azonban továbbra is létezik egy lelkes csoport, amelyik gázbojler segítségével állítja elő a mosogatáshoz, tisztálkodáshoz szükséges, kellemes hőmérsékletű vizet.

Ugyan a gázbojlerek aranykora már lejárt, ez nem jelenti azt, hogy ezekből ne léteznének ma is korszerű, gazdaságosan üzemeltethető darabok, amik ugyanúgy képesek ellátni a feladatukat, mint elektromos társaik.

A beüzemeléshez, illetve karbantartáshoz viszont mindig jól jön egy képzett szakember, és pontosan ez az, amiben mi a segítségedre tudunk lenni!

Keress minket bátran a fővárosból és vonzáskörzetéből, ha gázbojlereddel gond lenne, vagy ha például éppen egy újat szeretnél szakszerűen beszereltetni, beüzemeltetni!

Egy régi-új ismerős: a gázbojler

A gázbojlerek pontosan ugyanazon az elven működnek, mint a villanybojlerek: felmelegítik a bennük található vizet a beállított hőfokra, és utána a hőszigetelt tartályban elraktározva folyamatosan használatra készen tartják.

A különbség abban rejlik, hogy itt nem fűtőszállal, hanem vezetékes földgáz elégetésével történik meg a melegítési folyamat.

Összességében nem biztos, hogy egyértelműen ki lehetne jelenteni, hogy az egyik jobb a másiknál, egyszerűen csak más a folyamat.

Az viszont biztos, hogy amíg egy gázbojler igényel elvezető kürtőt, mivel működés közben égésgázok keletkeznek, addig az elektromos nem, tehát utóbbi ebből a szempontból praktikusabb, és olyan helyen is lehet alkalmazni, ahol nincs lehetőség az ilyesfajta bővítésre.

Ellenben egy gázbojler üzemeltetési költsége valamivel alacsonyabb, tehát érthető, ha valaki emellett teszi le a voksát.

Miért hívj mindenképpen szerelőt, ha valami baj van a gázbojlereddel?

Miért hívj mindenképpen szerelőt, ha valami baj van a gázbojlereddel?

A gázkészülékekre általánosságban igaz, hogy feltétlenül csak szakember szerelheti, javíthatja őket, hiszen fokozottan veszélyes szakavatatlanul babrálni velük.

A földgáz tűz- és robbanásveszélyes, ráadásul mérgező is, úgyhogy a legkisebb hibának, mulasztásnak sincs helye, akár javításról, akár telepítésről legyen szó.

Arról nem is beszélve, hogy ha új készüléket üzemeltetsz be, és nem egy engedéllyel rendelkező, minősített szakértő végzi a munkát, akkor az eszköz garanciáját is bukhatod.

De ez legyen a legkevesebb amellett, hogy vagyoni kárt és személyi sérülést kockáztatsz, ha képzettség nélkül Te magad, vagy valaki más áll neki.

Szerencsére a mi csapatunk csupa képzett, tapasztalt, sokat látott emberekből áll, akik gyakorlatilag minden ilyen problémát képesek megoldani, így a Te gázbojlereddel sem lesz gondjuk!

Keress minket, ha gázbojler szerelőre van szükséged!

Ellenőriztetnéd vagy javíttatnád gázbojleredet, hogy továbbra is kifogástalanul működhessen?

Vagy egy újat szeretnél telepíttetni az otthonodba?

Bármi ilyesmi adódna, Budapestről és környékéről bátran kereshetsz minket, hiszen telefonszámunk mindig hívható!

Vagy ha éppen nincs alkalmad beszélni, akkor töltsd ki az adatlapot, és hagyd, hogy mi keressünk fel téged egyeztetni a munkálatot, kiszállási időpontot!

Kérj visszahívást itt!