Vaillant kazán karbantartása, beszerelése Budapesten és vonzáskörzetében

Vaillant kazán karbantartása, beszerelése Budapesten és vonzáskörzetében

A Vaillant egy igencsak ismert és jól bejáratott név a kazánok, gázkészülékek világában, rengetegen választják és bíznak meg benne hosszú ideje.

Még ha maga a név esetleg nem is ismerős, a „nyuszis” logójukkal biztosan találkoztál már.

Azonban ha Neked is ilyen kazánod van, vagy éppenséggel ilyet tervezel telepíttetni, tökéletesen meg tudjuk érteni, hiszen egy igen megbízható, régi német márkáról van szó.

Azonban egy Vaillant kazánnal is történhet bármi, kiütközhetnek műszaki hibák, és az évente legalább egyszeri átnézést, karbantartást sem szabad elhanyagolni, kihagyni!

Ha ehhez keresel szakembert Budapestről vagy a környező településekről, akkor nálunk nagyon jó helyen jársz, hiszen számunkra az ilyen készülékek szinte régi ismerősnek számítanak!

Bízd Vaillant kazánodat szakértő munkatársainkra, hívd telefonszámunkat bármelyik nap, vagy kérj tőlünk bármikor visszahívást az adatlap segítségével!

Vaillant: egy igazán nagy név a kazánok között

A vállalatot másfél évszázada alapította Johann Vaillant a németországi Remscheidben, 1874-ben, és bár kezdetben nem volt több egy szerelőműhelynél, 1894-ben forradalmi áttörést hozott a gázkészülékekben az első zárt rendszerű vízmelegítővel.

Ennek köszönhetően biztonságosabbá vált a gázzal való vízmelegítés, hiszen az égéstermékek így nem érintkeztek a vízzel, nem oldódtak fel abban.

Sőt, a központi fűtés 1924-es feltalálása is a Vaillanthoz fűződik, ami ismét egy új korszak kezdetét jelentette az iparban.

Emellett az 1960-as években az első falra szerelhető kazán és az első kombi kazán is Vaillant fejlesztés volt, tehát egész nyugodtan kijelenthetjük, hogy a gázkészülékek egyik igazi nagy úttörője a vállalat.

A Vaillant kazánok előnyei

A Vaillant, mint általában a német márkanevek, leginkább a megbízhatóságukról és a jó teljesítményükről híresek.

Ha valaki ilyen készüléket vásárol, szinte biztos lehet benne, hogy minőséget fog kapni a pénzéért.

Rendszeres ellenőrzés és karbantartás mellett 15-20 évig minden gond nélkül üzemelhetnek, biztosíthatják ingatlanod számára a fűtést, és akár a meleg vizet is, ha olyan modellről van szó.

Ráadásul ár-érték arányban is jónak mondhatók a Vaillant készülékek, sokak által megfizethető áron kínálják a magas minőséget.

Emellett jellemzően a javításukkal sincs gond, hiszen egy igen népszerű gyártóról van szó, vagyis az alkatrészek beszerzése sem jelent gondot.

Sajnos egy Vaillant kazán sem mentes a hibáktól

Sajnos egy Vaillant kazán sem mentes a hibáktól

Hiába van a Vaillant a legjobbak között, sajnos megesik, hogy ezeket a készülékeket is javítani kell, mert elromlik bennük valami.

Ez elkerülhetetlen, különösen az idősebb daraboknál, amikben már elkezdhetnek elfáradni olyan alkatrészek is, amik amúgy nem szorulnak rendszeres cserére.

  • A kazánok egyik legfőbb ellensége a vízkő, számos helyen kikezdheti a szerkezetet.
  • Az égéskor keletkező szennyeződések is okozhatnak bajt, például elzáródásokat, érintkezési hibát.
  • Sőt, az égéstér is kiéghet egy idő után, és ilyenkor akár ki is lyukadhat!
  • Emellett a kondenzációval keletkező víz is hajlamos rozsdásodást előidézni az acél alkatrészeken.
  • Plusz elektromos hibák is előfordulnak a kezelőpanelben, szikráztatóban, érzékelőkben.

Vaillant kazánodhoz hívj minket bizalommal!

Vaillant kazánod rakoncátlankodik, nem úgy működik, ahogy kellene?

Vagy egy vadonatúj készüléket szeretnél beszereltetni a régi helyett?

Netán az éves átvizsgálást, karbantartást szeretnéd elvégeztetni, hogy megelőzhesd a bajt?

Bármi legyen is az ok, Budapestről és környékéről minket bármikor hívhatsz, ha Vaillant készüléked szakszerű beavatkozást igényel!

Ha pedig nem olyan sürgős, vagy nincs most rá alkalmad, töltsd ki az adatlapot és kérj tőlünk visszahívást!

Kérj visszahívást itt!