Fűtésszerelő Zuglóban, Budapesten és környékén gyors kiszállással, szakértő csapattal

Fűtésszerelő Zuglóban

A fűtés egyértelműen otthonunk egyik legfontosabb kelléke, hiszen enélkül nemigen lehetne élhetőnek nevezni egyetlen ingatlant sem.

Sajnos hazánk olyan égövön helyezkedik el, hogy bizony, olykor 8-9 hónapig is eltarthat a fűtési szezon, és ha eközben történik valami, könnyedén arra kényszerülhetünk, hogy kabátban kell tartózkodnunk a saját lakásunkban.

Annak érdekében, hogy az ilyen kellemetlen helyzetek mielőbb csupán egy rossz emlékké váljanak, szükséged van egy profi fűtésszerelő csapatra, amelyik gyorsan és hatékonyan képes orvosolni a keletkezett hibát!

De milyen esetben van szükség fűtésszerelők kihívására, és mikor érdemesebb inkább gázkészülék szerelőt keresni?

Nem árulunk el nagy titkot, mikor azt mondjuk: hozzánk minden ilyen esetben fordulhatsz (akár Zuglóban is), ám korántsem mindegy, mire készüljön a csapatunk!

Olvass tovább, tudd meg, milyen esetekben hívj fűtésszerelőt, és hogyan állapítsd meg, fűtésrendszered melyik részén lehet a meghibásodás!

Fűtésszerelő vagy gázszerelő? Fontos a különbség!

Mindenek előtt célszerű tisztázni, mivel foglalkozik a két szakember, és milyen esetekben melyiket kell hívni, ugyanis ezzel saját magadnak is rengeteg időt, sőt, adott esetben pénzt is megspórolhatsz!

Ugyanis két különböző szakmáról beszélünk:

  • a fűtésszerelő a fűtőtestekért, csövekért, illetve ezek kiépítéséért és javításáért felel,
  • míg a gázszerelő, pontosabban gázkészülék szerelő a fűtőegységeket, tehát a kazánt, konvektort, ilyesmiket tartja karban.

A különbség azért lehet fontos, mert ha a fűtésed meghibásodik, de a probléma a kazánban keresendő, és Te ezt nem tudva fűtésszerelőt hívsz, akkor jó eséllyel csak időt és pénzt pazarolsz, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy a készülékekhez is ért.

Szerencsére a mi esetünkben ettől nem kell félned, hiszen munkatársaink mindkét szakterületen jeleskednek; bármi miatt romlott is el a fűtésed, mi valószínűleg meg tudjuk szerelni!

Nekünk is számít, hol romlott el a fűtésed

Nekünk is számít, hol romlott el a fűtésed

Annak ellenére, hogy értünk mind a fűtésszereléshez, mind a gázkészülék szereléshez, mégis fontos legalább nagyjából tudnunk, hogy mi lehet a gond.

Ugyanis a két művelet eltérő előkészületeket, másmilyen eszközöket igényel, és kollégáink szempontjából sem mindegy, hogy hogyan szerelkeznek fel.

Ha Te azzal keresel meg minket, hogy fűtésszerelőre van szükséged, pedig a hiba a kazánban van, akkor lehetséges, hogy hiányozni fognak bizonyos alkatrészek, szerszámok a repertoárunkból, és újbóli kiszállásra lesz szükség.

Tehát:

  • ha a valamelyik radiátor nem melegít rendesen, netán csöpögést vagy szivárgást érzékelsz, esetleg folyamatosan szökik a rendszerből a nyomás, akkor fűtésszerelőre van szükség;
  • ezzel szemben, ha a kazán nem kapcsol be, vagy nem úgy működik, ahogyan kellene, vagy a keringéssel vannak gondok, akkor a gázkészüléket kell megvizsgálni.

Fűtésszerelő Zugló: hívj minket bátran, ha segítségre van szükséged!

Valami gond van a fűtéseddel, és sürgősen segítségre lenne szükséged a megjavításához?

Netán építkezel, felújítasz, és kellene egy tapasztalt, felkészült fűtésszerelő csapat, amelyik kiépíti, átalakítja neked a fűtésrendszert?

Legyen bármi is a feladat, Zuglón és környékén ránk számíthatsz!

Hívj minket a hét bármely napján, vagy add meg a megfelelő információkat az adatlap segítségével, és kérj tőlünk visszahívást!

Kérj visszahívást itt!