Duguláselhárítás a X. kerületben, illetve bárhol Budapesten és környékén

Duguláselhárítás a X. kerületben

Vannak olyan háztartási helyzetek, „balesetek”, melyek akár Veled is megtörténhetnek bármelyik nap – ha nem éppen arról van szó, hogy már meg is történt.

A dugulás az egyik ezek közül, amivel valószínűleg mindenki szembesül élete során legalább egyszer, és ami a megfelelő beavatkozás nélkül teljességgel megkeserítheti a mindennapjaidat, ellehetetleníti a normális életet.

Vizet ugyanis mindannyian használunk, amivel szennyvíz keletkezik, és amit el kell vezetni valahogyan.

Erre valók a lefolyók, mint azt tudod, és ezekben szokott dugulás keletkezni, ami lehetetlenné teszi az adott szaniter, háztartási gép, csap használatát.

Ugyanis, hacsak nem akarsz tocsogni a visszajött piszkos vízben, akkor tartózkodnod kell adott helyen a vízhasználattól hosszabb-rövidebb ideig.

Vagy addig, amíg ki nem hívsz minket, és ránk nem bízod a duguláselhárítást, hogy aztán minden mehessen úgy, ahogy előtte!

A dugulás legjellemzőbb okai

A háztartásodban kialakuló dugulás kiváltó oka legtöbb esetben a használat – vagyis bármikor kialakulhat, hacsak nem úgy éled az életed, hogy egyáltalán nem használod a lefolyókat.

És ebbe bele kell érteni az összes lefolyót a mosogatótól kezdve, a WC-n át a kádig, zuhanyzóig, kézmosóig.

Mindegyik folyamatos terhelésnek van kitéve azáltal is, hogy rendeltetésszerűen használod őket, de ez természetes velejárója a dolognak.

Azonban nem mindegy, milyen gyakran tisztítod vagy tisztíttatod őket, illetve milyen óvintézkedéseket teszel!

Dugulást okozhat ugyanis

  • a zsíros lerakódás, például ételmaradékokból, mosakodásból,
  • a haj, szőr, köröm, szöszök a testedről,
  • a túlzott papírhasználat a WC-n,
  • illetve sok, nem a lefolyóba való dolog (fültisztító, betét, tampon, vattakorong, textilkendő, szilárd tárgyak, stb.).

Mindezek odafigyeléssel és szűrők használatával nagyrészt elháríthatóak, azonban még így is megtörténhet, hogy idővel kialakul a dugulás.

Beütött a katasztrófa, eldugult a lefolyó. Mi a teendő?

Beütött a katasztrófa, eldugult a lefolyó. Mi a teendő?

Egyszercsak azt vetted észre, hogy a víz sokkal lassabban kezdett el távozni valamelyik lefolyóban?

Netán már teljesen be is állt, és egyáltalán nem mozdul meg?

Vagy a WC-vel tapasztalsz hasonlókat?

Sajnos ezek a kialakult dugulás csalhatatlan jelei, és rendszerint ilyenkor jön az ijedtség, kapkodás, gyors megoldások keresése.

A pumpálás beválhat, ha a dugulás lazább szerkezetű, de sokszor sajnos teljesen hatástalan, nem lehet mozdulásra bírni vele az eltömődést.

A legtöbben ilyenkor nyúlnak a különböző duguláselhárító szerekhez, azonban ezekkel nem árt vigyázni, ugyanis amellett, hogy mérgezőek és erősen korrozívak, olykor az ellenkező hatást lehet velük elérni: kémiai úton úgy megkeményítik a kialakult „dugót”, hogy azt csak bontással lehet utána eltávolítani.

Éppen ezért azt javasoljuk, hogy hívj miket, és mi profi eszközeinkkel (nagy nyomású WOMA pumpa, professzionális acélspirál, stb.) felszerelkezve kiérkezünk hozzád, és elhárítjuk a dugulást!

Hívj minket bátran a X. kerületből is, ha duguláselhárításra van szükséged!

Az említett jeleket tapasztalod, és nem szeretnéd, hogy súlyos dugulás alakuljon ki a lefolyórendszeredben?

Vagy már meg is történt a baj, és a koszos víz egyáltalán nem akar távozni?

Pánikra semmi ok, minket a hét bármelyik napján hívhatsz Budapest bármelyik részéről, így a X. kerületből is, illetve a főváros vonzáskörzetéből!

Mi kiszállunk hozzád, majd a helyzet felmérését követően gyorsan és hatékonyan elhárítjuk a dugulást, hogy utána úgy élhesd tovább a mindennapi életedet, ahogy azelőtt!

Hívj minket, vagy kérj visszahívást az adatlappal akár már most!

Kérj visszahívást itt!