Duguláselhárítás Újpesten, illetve bárhol máshol a fővárosban és környékén

Duguláselhárítás Újpesten

A hirtelen jelentkező, súlyos háztartási problémák mielőbbi megoldást kívánnak – éppen ezért keresel valószínűleg Te is olyasvalakit, akinek a duguláselhárítás az egyik specialitása.

Mert hát valljuk be, nem sok annyira kellemetlen háztartási esemény létezik, mint egy alapos dugulás, jelentkezzen akármelyik lefolyóban is.

Attól függően, hogy mennyire súlyoz dugulásról van szó, egy efféle incidens a kellemetlenségtől a normális, mindennapi élet lehetetlenné válásáig terjedhet, szóval érdemes odafigyelni, és időben cselekedni!

Ha pedig megtörtént a baj, akkor kapkodás és vészmegoldások helyett javasolt mielőbb szakszerű segítséget kérni, azaz minket hívni, hiszen kipróbált csapatunk számtalan esetet megoldott már, és a mi professzionális eszközeinkkel lényegesen hatékonyabban hárítható el az efféle baj.

Keress hát minket Újpestről is, ha duguláselhárításra van szükséged, vagy kérj tőlünk visszahívást!

Mikor olyan súlyos a helyzet, hogy érdemes duguláselhárítót hívni?

Erre a kérdésre létezik egy nagyon egyszerű válasz: bármikor, amikor úgy érzed, hogy elkezdett nehezebben lemenni a használt víz.

Azaz nem muszáj megvárni, hogy kialakuljon a teljes elzáródás, már akkor is érdemes szakszerű segítséget hívni, ha azt érzékeled, hogy a megszokottnál lassabban távozik a víz, ugyanis onnantól kezdve már csak idő kérdése a katasztrófa kialakulása.

Kicsit könnyebb a helyzet, amikor valamelyik lefolyócső vagy szifon dugul el, ugyanis ilyenkor csak az az egy válik használhatatlanná, a többi még működik.

Ha viszont a központi szennyvízelvezető záródik el, ahová az összes lefolyócső csatlakozik, na, az már egy komolyabb gond.

Szerencsére a mi gyakorlatunkkal és eszközeinkkel minden hasonló helyzet orvosolható, hiszen ha be kell vetni speciális kameránkat is, akkor fél méteres pontossággal meg tudjuk állapítani, hol is van a hiba!

Semmiképp se kezdj el kapkodni, vészmegoldásokat alkalmazni!

Semmiképp se kezdj el kapkodni, vészmegoldásokat alkalmazni!

Ha kialakuló félben lévő, vagy már beállt dugulással találkozol, semmiképp sem javasoljuk, hogy magad állj neki elhárítani.

Miért nem?

Mert ha valamit nem ól csinálsz, akár komolyabb kárt is okozhatsz, mint ami már eleve fennállt.

Például a különböző vegyszerek, melyek elvileg a dugulás feloldására, fellazítására szolgálnak, bizonyos szennyeződésekkel hajlamosak reakcióba lépni és megkötni azt, egy kőkemény dugót hozva létre így.

Az acélspirált, más néven csőgörényt sem javasoljuk, ugyanis ha nem gyakorlott személy kezeli, akár úgy is végződhet a beavatkozás, hogy a huzal véglegesen, mozdíthatatlanul beleszorul a csőbe.

És sajnos mindkét esetre csak a bontás és a csőszakasz kicserélése a megoldás.

Pumpálással próbálkozhatsz esetleg, hiszen ha szerencsés vagy, azzal lehet valamicske eredményt elérni, de kárt mindenesetre nem okozol vele.

Hívj minket bátran Újpestről is, ha duguláselhárításra van szükséged!

Úgy érzékeled, hogy valamelyik lefolyóban egyre nehezebben távozik az elhasznált víz?

Vagy teljes elzáródás alakult ki, vagy ami még rosszabb: az összes lefolyó használhatatlanná vált?

Semmi pánik, mindenre van megoldás!

Hívj minket Újpestről, vagy a főváros bármelyik részéről, és tapasztalt, sokat látott vízszerelő kollégáink profi eszközökkel felfegyverkezve Nálad is elhárítják a dugulást!

Éppen nincs lehetőséged telefonálni?

Akkor add meg elérhetőségeidet, írd le a problémát, és kérj tőlünk visszahívást!

Kérj visszahívást itt!