Duguláselhárítás Csepelen, illetve bárhol Budapesten és környékén

Duguláselhárítás Csepelen, illetve bárhol Budapesten és környékén

Belegondolni is rémes, milyen az, amikor egyszercsak arra eszmélsz, hogy a szennyvíz, amitől éppen meg akartál szabadulni, elkezd visszaáramlani a lefolyóból.

Vagy amikor lehúzod a WC-t, és azt látod, hogy a csésze egyre csak telik, míg túl nem csordul.

A dugulásnak sokszor nincs semmilyen előjele, hanem meglepetésszerűen támad, Te pedig hirtelen azt se tudod, mihez kezdj.

Ilyenkor nagyon jó, ha kéznél van egy szakértő duguláselhárító elérhetősége, aki nem csupán annak hirdeti magát, hanem ténylegesen a megoldással jön hozzád házhoz!

Van egy jó hírünk: mi a víz-, gáz- és fűtésszerelés mellett a duguláselhárítást is abszolúte profi szinten végezzük, olyan módszerekkel és eszközökkel, amik másnak nem is biztos, hogy a rendelkezésére állnak!

Éppen ezért, ha Budapesten vagy környékén, így Csepelen is ilyen problémába ütközöl, keress minket bátran, vagy kérj visszahívást!

Mi miatt alakulhatott ki a dugulás?

Ezer és egy oka lehet annak, hogy egy lefolyócső vagy lefolyószifon eldugul, éppen ezért csak a legáltalánosabbakat vesszük most sorra!

Részleges, vagy akár teljes elzáródás képződhet

  • a konyhai lefolyóban az olajtól, zsírtól, ételmaradékoktól;
  • a fürdőszobai lefolyókban a hajtól, kosztól, szöszöktől;
  • a mosógép, mosogatógép kifolyójában a szennyeződésektől;
  • a WC-ben a túlzott papírhasználattól, szövetkendőtől, szilárd tárgyaktól;
  • valamint a fő csatornakifolyóban is keletkezhet dugulás.

Ezeknek egy része megelőzhető szimpla odafigyeléssel, például az ételmaradékot ne a lefolyókban próbáljuk eltávolítani, figyeljünk, hogy mi kerül a WC-be, ne hagyjuk, hogy gyermekünk tárgyakat próbáljon lehúzni, stb.

Továbbá ami fontos, hogy a lefolyónyílásokban mindig használjunk szűrőt – ez rengeteget lassít a folyamaton.

Ne kezdj el kapkodni, ha dugulás alakult ki!

Ne kezdj el kapkodni, ha dugulás alakult ki!

Ösztönös reakció lehet, ha dugulást tapasztalsz, hogy azonnal vészmegoldásokkal próbálod enyhíteni a helyzetet, például pumpálással, vegyszerezéssel, csőgörénnyel.

Ettől azonban óva intenénk, ugyanis ha valami nem jól sül el, akár komolyabb bajt is okozhatsz, mintha nem is csináltál volna semmit!

Bizonyos vegyszerek a korrodáló, mérgező hatásuk mellett reakcióba léphetnek a lerakódásokkal, és egy betonkeménységű dugót hozhatnak létre, ami csak bontással távolítható el.

Aztán, ha a duguláselhárító spirált, közismertebb nevén csőgörényt nem jól használod, véglegesen beleszorulhat a csőbe, erre szintén a bontás és kivágás az egyetlen gyógyír.

A pumpálás esetleg beválhat, azzal kárt nem okozol, viszont az eredményessége kérdéses.

Még ha sikerül is meglazítanod az elzáródást, és megindul a víz, azért mindenképpen hívj ki minket, mert a hátramaradt szennyeződés lerakódás rövid időn belül újabb duguláshoz vezethet.

Hívj minket Csepelről is, ha duguláselhárításra van szükséged!

A dugulás baljós jeleit érzékelted, netán már meg is történt a baj, és sürgősen szükséged lenne egy képzett szakemberre, aki gyorsan és hatékonyan megoldja a vészhelyzetet?

Akkor a legjobb helyen jársz, hiszen már több mint 30 éve foglalkozunk többek között duguláselhárítással is a fővárosban és környékén!

Munkatársaink magas színvonalon, professzionális eszközökkel kezelnek mindenféle dugulást a legegyszerűbbtől a legkomplikáltabbakig!

Keress hát minket bátran, vagy kérj tőlünk visszahívást az adatlappal, és bízd ránk a dugulást Csepelen is!

Kérj visszahívást itt!