Duguláselhárítás profi eszközökkel, gyors kiszállással Budapesten és Pest megyében

Duguláselhárítás profi eszközökkel, gyors kiszállással Budapesten és Pest megyében

A különböző háztartási üzemzavarok közül egyértelműen a dugulás az egyik legkellemetlenebb, hiszen bármikor előfordulhat bárkivel, akár minden előjel nélkül.

Biztosan veled i előfordult már, hogy egyszercsak azt vetted észre, hogy a koszos, használt víz, aminek távoznia kellene a lefolyóban, nemhogy fogyna, hanem inkább egyre csak gyűlik.

Sőt, talán most is éppen ez a helyzet, és pontosan emiatt keresel profi duguláselhárítót, aki gyorsan meg tudja oldani a gondodat.

Ha ez a helyzet, akkor nem érdemes késlekedni, ugyanis a gond nem fogja megoldani magát, mi több, talán egyre rosszabb is lesz.

Mi a teendő tehát, ha azt tapasztalod, hogy egyre nehezebben folyik le a lefolyónyíláson a víz, felgyűlik a WC-ben, és hasonlók?

Meg lehet valahogy előzni a bajt, és ha igen, akkor hogyan?

Szerencsére a lehető legjobbhoz fordultál, hiszen mi a duguláselhárításban is szakértők vagyunk!

Tudd meg, mi okozza a bajt!

A kialakult dugulásnak több oka is lehet aszerint, hogy milyen lefolyó vagy csőszakasz érintett, hiszen mindegyik másfajta terhelést kap.

Leggyakrabban akkor alakul ki, ha nem voltunk elég elővigyázatosak, nem tettük meg a szükséges óvintézkedéseket, vagy éppen figyelmetlenek voltunk (ezekről kicsit később).

A lefolyók feladata a használt víz, szennyvíz elvezetése a csatornakifolyó cső felé, ami aztán továbbítja azt a fő csatornába – ha valami a víz útjába kerül, elzáródik a cső, azt nevezzük dugulásnak.

  • Mosogatók, mosogatógép-kifolyók esetén főként a zsíros lerakódások, ételmaradékok hajlamosak dugulást okozni.
  • Kézmosók, kádak, zuhanyzók, mosógép-kifolyók leginkább a szöszöktől, hajszálaktól szoktak eldugulni, és itt is főszerepet játszanak a zsiradékok, elhalt bőrlemezkék.
  • A WC-k legtöbbször a túlzásba vitt papírhasználat, lehúzott ételmaradék, lefolyónyílásba került szilárd tárgyak miatt záródnak el.

Bármelyiket is tapasztalod ezek közül, fő a nyugalom megőrzése és a szakszerű segítség mielőbbi kihívása!

Mit csinálj, és mit ne csinálj duguláskor

Mit csinálj, és mit ne csinálj duguláskor

A hirtelen jött dugulás olykor pánikreakciót vált ki, és a kapkodásban akár több kárt is okozhatsz, mint amekkora eleve volt.

A különböző duguláselhárító vegyszerek, bár jól hangzanak, olykor komoly galibát csinálnak, ugyanis amellett, hogy korrozívak és mérgezőek, bizonyos típusú dugulásokat akár meg is szilárdíthatnak ahelyett, hogy feloldanák őket – éppen ezért, ha van rá mód, kerüld a használatukat.

A csőgörénnyel is hasonló a helyzet: ha az acélspirált nem szakszerűen használod, hajlamos letekeredni és beszorulni a csőbe; ilyen helyzetben, akárcsak a keményre kötött dugulásnál, csak a fal kibontása és a csőszakasz cseréje segít.

Pumpával próbálkozhatsz esetleg, az sokszor megmozgatja annyira az elzáródást, hogy el tudjon indulni, de még ha szerencséd is van, ez nem jelenti azt, hogy minden el van rendezve.

Ha dugulást tapasztaltál, csak idő kérdése, mikor alakul ki újra, éppen ezért inkább hívj ki minket, és mi gondoskodunk a maradékról is.

Keress minket bátran, ha duguláselhárításra van szükséged!

Egyre lassabban folyik le a víz valamelyik lefolyódban, vagy netán már teljes elzáródást tapasztalsz?

Esetleg mindenhol egyszerre jelentkezett, és a fő szennyvízelvezető csőre gyanakszol?

Bármi legyen is a helyzet, minket a hét bármelyik napján hívhatsz Budapestről és vonzáskörzetéből!

Tapasztalt vízszerelőkből álló csapatunk minden szaktudását és profi eszközeit latba vetve igyekszik majd elhárítani az előállt problémát!

Hívj hát minket, vagy töltsd ki az adatlapot az elérhetőségeiddel, és kérj tőlünk visszahívást!

Kérj visszahívást itt!