Csatornakamerázás bárhol Budapesten és Pest megyében

Csatornakamerázás bárhol Budapesten és Pest megyében

Olykor ahhoz, hogy eljussunk a problémáig, a dolgok mélyére kell hatolni.

Nagyjából ez lehetne a csatornakamerázás jelmondata, ugyanis ennek a vizsgálati módszernek is az a célja, hogy minél pontosabban megállapíthassuk, hol is keletkezett az elzáródás a kivezető csőben.

Mert hiszen nem sok kellemetlenebb háztartási vészhelyzet van egy alapos dugulásnál, nem igaz?

Pláne akkor, ha a szűkület vagy teljes torlasz nem is a lefolyó közvetlen közelében, hanem a kivezető csatornacsőben keletkezik.

Ilyen esetben már nem segít semmilyen házi praktika vagy pumpálás, hanem bizony muszáj szakembert hívni.

Viszont az elhárításnak sokszor keservesen meg kell fizetni az árát, és ez alatt nem kizárólag a pénzt kell érteni.

A feltárás, ha nem a kellő hatékonysággal és szakértelemmel végzik, óriási macerával és kárral járhat a lakásodban, kertedben.

Pontosan ennek a megelőzésére jó a csatornakamerázás, melyet nálunk is igénybe vehetsz!

Máris elmondjuk, miért is jó, ha hozzánk fordulsz!

Az elzáródás olykor nagyon el tud rejtőzni

Ha kertes házban élsz, valószínűleg Te is tudod, hogy az utca alatt futó központi csatornához a felszín alatt vezet egy kivezető csatornacső, mely a teljes háztartás szennyvizét gyűjti össze és továbbítja.

Ide fut be a víz a lefolyókból, a WC-ből, a kádból és/vagy a zuhanyzóból, valamint a háztartási gépekből is, amik szennyvizet termelnek.

Azaz igen nagy a terhelés ezen a kivezető csövön, nem véletlenül szokás nagyobb átmérőjű PVC csőből kiépíteni, mint a lefolyócsöveket.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne záródhatna el valami miatt, például ha egy zsíros lerakódás már annyira megvastagszik, hogy útját állja mindennek, ami egyébként gond nélkül távozna.

Az ilyesmi bárhol megtörténhet a több méter hosszú csőben, éppen ezért szokás ma már bizonyos közönként tisztítónyílásokat elhelyezni rajta.

Régebbiek esetén azonban ez még nem volt követelmény, és ha utána akarunk járni, hol is keletkezett az elzáródás, bizony előfordul, hogy akár teljes hosszában ki kell ásni a csatornacsövet.

Csatornakamerázással mindez elkerülhető!

Csatornakamerázással mindez elkerülhető!

A csatornakamerázás lényege, hogy megállapítsuk, pontosan hol is keletkezett a dugulás, melyik csőszakaszt kell feltárni ahhoz, hogy megszüntethessük.

Mert lássuk be, nem mindegy, hogy 5 méternyit kell felásni az előkertedben, vagy elég csak ott, ahol a probléma van.

Az eljárás során munkatársaink egy hosszú, flexibilis száloptikás kamerát eresztenek le a szennyvízkivezetőbe, melynek segítségével fél méteres pontossággal megállapítható, hol található a probléma.

Így bőven elegendő ott elvégezni a feltárást, ezzel időt, energiát, és nem utolsó sorban bosszúságot spórolva meg Neked.

A módszer természetesen alkalmazható társasházakban és lakáson belül is, hiszen a dugulás itt is kialakulhat, de a pozitívum ugyanaz: nem szükséges hosszasan kivésni a falat, felverni a padlót a pontos hely megtalálásához!

Csatornakamerázásért keress minket bizalommal!

Valamilyen elérhetetlen helyen keletkezett dugulás az otthonodban, és nem szeretnéd, hogy az elhárítása a szükségesnél nagyobb felfordulással járjon?

Akkor hívj minket bátran a hét bármelyik napján, vagy kérj tőlünk visszahívást, és vedd igénybe csatornakamerázás szolgáltatásunkat, valamint bízd ránk a kialakult probléma elhárítását is!

Keress minket, és bízd ránk az ügy feltárását és megoldását!

Kérj visszahívást itt!